SSK ve BAĞ-KUR emeklisi ile 4C emeklisine sürpriz Haber geldi. Bugünden itibaren geçerli %25 indirim resmen başladı. Ayrım yapılmadan tüm emekliler için indirimli olarak sunulacak.

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş son dönemlerde ciddi bir geçim sıkıntısı ile karşı karşıya. Enflasyonun yüksek olması ve hayat pahalılığı nedeniyle zor günler geçiren emekliler için Temmuz zamları da son derece düşük kaldı. SSK bağ-kur 4c emeklisi ayrımı olmadan %25 indirim müjdesi Az önce verildi. Güzel haber Muğla'dan geldi. 60 65 yaş üstü emekli vatandaşlar artık o hizmetten %25 indirimli yararlanacak.

EMEKLİLER İÇİN %25 ULAŞIM İNDİRİMİ

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan karar doğrultusunda kentte 60 65 yaş üstü emekli vatandaşlar için ulaşımda %25 indirim yapılacak. Molla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, bu kararı seçim vaatlerinden biri olarak duyurmuştu. Daha önce öğrenciler için verdiği seçim vaadini yerine getiren Ahmet Aras, tüm öğrencilere ulaşımı 1 TL olarak belirlemişti. Şimdi ise emeklilere verdiği sözü tutan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı, %25 indirim imkanı sunuyor.

Emekliye %25 ulaşım indirimi ile ilgili kentte UKOME kararı da verildi. Bu karar doğrultusundan Muğla Büyükşehir Belediyesi ve denetiminde bulunan özel toplu taşıma araçlarında Normalde 23 TL olan indi bindi ücreti emekliler için 17 TL'ye düşüyor.

EMEKLİLER NASIL BAŞVURU YAPACAK?

Emeklilerin indirimli ulaşımdan faydalanması için başvuru yapmaları ve kartlarını kişiselleştirmeleri gerekiyor. 60 65 yaş ve üstü vatandaşları ve öğretmenler için geçerli olan indirimli ulaşım için kartlarınızı https://muttas.com.tr/mugla-kart-basim-noktalari/ adresinden kişiselleştirebilirsiniz.