Kripto para dünyası denilince akla gelen ilk şey volatilite oluyor. Bazı projeler bir gecede yatırımcısını zengin ederken bir başka proje bir anda sıfırlanabiliyor. Kripto meraklıları volatiliteyi lehine kullanarak yatırım yapma eğiliminde oluyor. En çok artış beklenen coinler arasından seçim yapmaya çalışan yatırımcılar, bu seçimlerinde birkaç şeye dikkat ediyor.

Geleceği parlak coinler ile ilgili ilk göze çarpan özellik işlevsellik oluyor. Bir soruna çözüm getiren projeler, sadece viral popülerlik üzerine kurulu projelere göre daha avantajlı bulunuyor. Topluluk desteği ise en çok artış beklenen coinler için bir diğer faktör olarak göze çarpıyor. Sadık ve kalabalık bir topluluk, projelerin ralli yapmasını sağlayabiliyor.

Yatırımcıların volatiliteyi lehine kullanabileceği geleceği parlak coinler arasında ilk sıralarda ön satış coinleri yer alıyor. Düşük fiyatlardan yatırım yapma imkanı tanıyan bu projeler, borsa listelemeleri sonrasındaki performans beklentisine göre yatırımcı çekiyor.

Ön satış coinleri arasından hangisinin en çok artış beklenen coinler olacağını seçmek elbette zor oluyor. Yatırımcılar, balina hareketlerine ve ön satış performansına göre karar veren projelerde yer alıyor.

Gelin birlikte geleceği parlak coinler listesine aday ön satış projeleri olan en iyi Oyna-Kazan DOGE oyunu PlayDoge, oynadıkça kazandıran eTukTuk ve yapay zeka destekli WienerAI girişimlerini inceleyelim.

PlayDoge Ön Satışı Hızlı İlerliyor

Efsanevi Tamagotchi sanal evcil hayvan konseptini yeni dijital kripto ekonomisine entegre eden mobil bir oyun olarak karşımıza çıkan PlayDoge, ön satış performansı ile göz dolduruyor. Şu ana kadar toplanan fonların 2 milyon dolara ulaştığı ön satışta yatırımcılar, indirimli fiyatlardan PlayDoge token satın alma imkanı buluyor.

Pin Up oynayabileceğiniz Türkiye'nin en iyi 5 futbolcusu. Pin Up oynayabileceğiniz Türkiye'nin en iyi 5 futbolcusu.

Katılımcıların sanal bir evcil hayvan olan PlayDoge ile ilgilenmesi, onu beslemesi, uyutması ve ona oyun oynatması gerekiyor. Oyuncular beklentileri yerine getiremediğinde PlayDoge karakterler ölüyor ve oyun en baştan başlıyor.

Geleceği parlak coinler arasında yer alan PlayDoge’de katılımcılar, tamamladığı görevler ve başarıları karşılığında PLAY token kazanıyor. Kazanılan PLAY tokenler oyun içi ve dışı değer sağlıyor. PLAY token ayrıca oyundaki liderlik tablosuna erişim imkanı da sunuyor. Tabloda yukarı tırmanan katılımcılar yine çeşitli ödüller alıyor.

BNB Akıllı Zinciri tabanlı PlayDoge token ön satışında toplamda 40 aşama bulunuyor. Katılımcılar ne kadar erken aşamada ön satışa dahil olursa borsa listelemeleri öncesinde elde ettikleri potansiyel kazanç o kadar fazla oluyor.

En çok artış beklenen coinler listesine aday PlayDoge token, mevcut aşamada 0,00502 dolardan alıcı buluyor. Katılımcılar, BNB, USDT, ETH ve kart işlemleri kullanarak PlayDoge token ön satışına katılabiliyor. Token sahipleri, tavsiye usulü getirdikleri yatırımcının satın aldığı miktarın yüzde 5’ini ödül olarak alma imkanı da buluyor.

Oynadıkça Kazandıran eTuktuk 3,5 Milyon Doları Aştı

Geleceği parlak coinler listesinde Oyna-Kazan temalı oyunlar dikkat çekiyor. Katılımcılarını eğlendirirken onlara para kazandırmayı vadeden bu projeler, en çok tercih edilen ön satış etkinlikleri arasında yer alıyor.

Sri Lanka sokaklarında kıyasıya rekabet ve aksiyon dolu bir macera sunan eTukTuk ön satışı bu sebeple hızlı ilerliyor. İndirimli fiyatlardan eTukTuk token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 3,5 milyon doları aşıyor.

Yol haritasında emin adımlarla ilerleyen proje, ön satış bitiminde gerçekleşecek borsa listelemelerini bekliyor. Projenin, önde gelen kripto borsalarında listelenme ihtimalinin yüksek olduğu konuşuluyor. Pasif gelir elde etme imkanı sunan eTukTuk, yüksek APY ve blok ödülleri ile topluluğunu yıllar boyunca desteklemeyi amaçlıyor.

eTukTuk projesinin native tokeni TUK token, en çok artış beklenen coinler listesine aday gösteriliyor. Mevcut aşamada 0,0325 dolardan alıcı bulan tokene yatırım yapmak isteyen yatırımcılar, BNB, USDT, ETH ve kart işlemleri kullanarak oynadıkça kazandıran bir maceraya atılabiliyor.

WienerAI ve Sosis Ordusu 4,5 Milyon Dolara Ulaştı

Yatırımcı topluluğuna Sosis ordusu ismini veren WienerAI token ön satışında toplanan fonlar 4,5 milyon dolara ulaşıyor. Yapay zekadan destek alan WienerAI token satın almak isteyen yatırımcı sayısı hızla artıyor.

Geleceği parlak coinler arasında yapay zeka destekli projelerin ön planda olduğunu gören deneyimli bir proje ekibi tarafından geliştirilen WienerAI, kripto benimsenmesine katkı sağlamak istiyor. Kripto evrenine adım atmak isteyen ancak çekinen yatırımcılara yapay zeka destekli bir deneyim sunmayı amaçlayan WienerAI ile katılımcılar, son teknolojiye sahip bir partnerle çalışabiliyor.

Katılımcılardan işlem ücreti almayan bir yatırım botu olarak geliştirilen WienerAI projesinin native tokeni WAI token, ekosistemdeki premium özelliklere erişim sağlıyor. Staking ile yatırımcıları desteklemeyi hedefleyen WAI projesi, en çok artış beklenen coinler listesinde kendine yer buluyor.

WAI token arzının yüzde 30’u ön satış etkinliğinde kripto meraklılarına sunuluyor. Aşamalı ön satışı ile erken dönem yatırımcılara daha fazla potansiyel kazanç sağlayan WAI token, mevcut aşamada 0,000714 dolar karşılığında satın alınabiliyor. Yatırımcılar, ETH, USDT, BNB veya kart işlemleri ile WienerAI tokene yatırım yapabiliyor.