Çeşitli ülkelerden tercih edilen fake telefon numaraları, çok çeşitli ihtiyaçlarla kullanılmaktadır. Fake numaraların çoğunlukla, esas cep telefonu numarasını her siteye her platforma vermek istemeyen kişiler tarafından kullanıldığını görüyoruz

Bunun dışında sanal numara bir platforma üye olurken farklı birkaç hesap açabilmek için de kullanılıyor. Facebook, Telegram, Whatsapp, Youtube ve benzeri uygulamalar, her cep telefonu numarasına bir hesap politikası izlediği için, aynı numara ile farklı birkaç hesap açmak mümkün olmuyor. Bu sebeple whatsapp sms onay sitesi kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

Eğer bir işletmeye sahipseniz, birden fazla sohbet uygulaması kullanıcı hesabına da ihtiyaç duyabilirsiniz. Hangi sebeple fake telefon numarasına ihtiyacınız olursa olsun, bu numaraları size temin edebilecek, güvenilir internet siteleri bulabilirsiniz.

Sanal Numara Nasıl Kullanılır?

Sanal telefon numaraları tek kullanımlıktır. Esasında bu numaraları, herhangi bir platforma üyelik oluştururken şöyle kullanabilirsiniz:

  • Whatsapp sanal numara temin edebileceğiniz bir internet sitesi olan OnayTR'de kullanıcı profili oluşturunuz.
  • Hesap bakiyenize bir miktar ödeme yaptıktan sonra, hangi platform için numara talep ediyorsanız, onu seçiniz.
  • "Numara al" butonundan ilerleyerek aldığınız numara için panele düşecek olan SMS onay şifresiniz takip ediniz.
  • Bu şifre sahte numaranızı onaylamak içindir. Örneğin; Whatsapp için ikinci bir hesap açarken, numara kısmına aldığınız sahte numarayı girdikten sonra, panelde sahte numaranızın karşısında görünen şifreyi de SMS onay şifresi yerine giriniz.
  • Artık fake hesabınız kullanıma hazırdır. Bu hesapla işiniz bittikten sonra dilediğiniz zaman kapatabilirsiniz.

İstediğiniz an hesabınızı kapatırsınız ve numara ile herhangi bir bağınız kalmaz. Zaten, sanal numaralar tek kullanımlıktır.

Fake Telefon Numarası İle Neler Yapılabilir?

Fake telefon numarasını ilk kez duyan kişiler haliyle Fake telefon numarası ile ne yapılabilir diye merak edebilir. Bunun cevabı tamamen size kalmıştır. Esas telefon numaranızın yayılmasını istemiyorsanız, sürekli gelen indirim, duyuru mesajlarından sıkıldıysanız, fake telefon numarası uygulamaları tam da size göre olabilir.

Çoğu işletmenin fake bir numara edinip, birçok sohbet hesabı açarak ticari faaliyetlerini rahatça yönetebildiği biliniyor. Bunun dışında farklı birçok platformda gizliliğinizi koruyabilir ve böyle hareket edebilirsiniz.

Sadece mobil platformlarda değil, web sitelerinde de üyeliğinizi onaylatmak artık çok kolay. Beğendiğiniz bir web sitesi, size yeterince güvenilir gelmiyor olabilir, sisteme özel numaranızı kaydetmek yerine, fake bir numara ile profilinizi kolayca onaylatabilirsiniz.

Bu işlemi yapabilmek için güvenilir Fake numara sitesi bulmanız gerektiğini de unutmayınız. Fake ya da sahte ifadesi insanları biraz tedirgin etse de aslında bu uygulamalar, son derece zararsız ve güvenilirdir.

 

Fake Numara Siteleri Güvenilir Midir?

Bu hizmeti veren güvenilir birçok sms onay sitesi bulabilirsiniz. Tabi, bunun yanında insanları kandırma amacı güden siteler de olabilir. Dikkatli olmanız gerekir. Güvenilir ve uygun hizmeti veren siteyi bulduktan sonra, fake numara edinme işlemlerinin zararsız olduğunu göreceksinizdir.  Bu konuda önerimiz en eski mobil onay sitesi olan OnayTR olacaktır.

Sanal numara temin etmek ve çeşitli işlerinizde kullanabilmek istediğinizde, eğer aldığınız numaraya tanımlı bir SMS onay şifresi gelmezse, hemen numarayı iptal edebilirsiniz. Böyle durumlarda hesabınızdan ödeme alınmayacaktır. Yaklaşık bir 15 dakika sonra da satın alma işleminizi tekrar gerçekleştirebilirsiniz.

Fake numara temin etme hizmetini sunan sitelerin, herhangi bir problemde numara iptali teminatı vermesi de güvenilir olduğunu gösterir. Siz de artık yeni bir sosyal medya profili için, ikinci bir sim karta ihtiyaç duymayacaksınız. Güvenilir bir biçimde sunulan whatsapp fake numara alma hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi