Bu uygulama ayrıca burun deliklerinizin genişliğini azaltmak ve burun ucunuzu daraltmak için de kullanılabilir. Dolayısıyla estetik bir görselliğin ortaya konulmasında söz konusu uygulamanın üst düzeyde bir etkiye sahip olduğu biliniyor. Bu aşamada burun estetiği konusunda profesyonellerin tercih edilmesi gerekir.

Burun estetiğinde hiçbir insizyon kullanmaz. Bu nedenle rinoplastiden daha az invazivdir ve dikiş gerektirmez. Dolayısıyla hasta konforu açısından bu uygulama ideal bir etkiye sahiptir. Ameliyatsız burun estetiği söz konusu olduğu zaman karşımıza tam anlamıyla geniş kapsamlı bir hizmet alanının çıktığından rahatlıkla söz edebiliriz. Hospitalturk bu tür uygulamaları profesyonel bir çapta hayata geçirmek konusunda uluslararası çalışma standartlarında bir hizmetin içerisinde yer alır.

Ameliyatsız burun estetiği, yüz özelliklerinize uyacak şekilde burnunuzu yeniden şekillendirerek daha doğal bir görünüm elde etmenize yardımcı olacaktır. Söz konusu işlemin aşağıda sıraladığımız durumların ortaya çıkartılmasında kritik bir etkiye sahiptir;

  • Burnunun ucunu daraltır
  • Burun deliklerinizin genişliğini azaltır
  • Daha estetik bir burna sahip olursunuz
  • Doğru burun asimetrisini oluşturmanızı mümkün kılar

Cerrahi olmayan burun estetiği, burun görünümünü iyileştirmek için ileri teknoloji kullanan bir tedavidir. Bu tedavi kısa bir zaman dilimi içinde, invaziv cerrahi olmadan ve iyileşme süresi çok az veya hiç yapılmaz. Prosedür gerekirse tekrarlanabilir. Hospitalturk.com bu tarz uygulamaların profesyonel bir çapta hayata geçirilmesi konusunda yeni nesil çözümlere imzasını atmaktadır.

Ameliyatsız Burun Estetiği Nasıl Bir İşlemdir?

Ameliyatsız burun estetiği, burnunuzun görünümünü iyileştirebilecek bir dizi invaziv olmayan tedavi içerir. Buradaki temel amaç görünür gözenekleri ortadan kaldırmak ve gözeneklerinizin boyutunu azaltmaktır. Cerrahi olmayan burun estetiği, kesim veya insizyon yapmadan burnunuzun görünümünü iyileştiren kozmetik bir ameliyattır. Gözenekleri açarak, siyah noktaları ve beyaz kafaları çıkararak ve genişlemiş gözenekleri azaltarak gözenek görünürlüğünü artırır.

Burun estetiği, artık cildin yüzeyinde görünmemeleri için siyah noktalara ve beyaz kafalara neden olan ölü cilt hücrelerini çıkarır. Ayrıca burun bölgesinde şişmeyi azaltır, böylece tedavi yapılmadan önce olduğundan daha küçük görünür. Bu işlemin en iyi yanı, herhangi bir insizyon veya enjeksiyon gerektirmemesidir. Bu nedenle tedavi tamamlandıktan sonra geride kalmayacaktır. Hospitalturk farklı teknik ve yöntemleri başarılı bir şekilde uygulayarak burun estetiği konusunda üst düzeyde bir hizmetin içerisinde yer alır.

Ameliyatsız burun estetiği, istenmeyen rinoplastiden kurtulmanıza ve burnunuzu güzelleştirmenize yardımcı olan invaziv olmayan bir kozmetik uygulamadır. Burundaki yağı azaltmak için radyofrekans enerjisi kullanan güvenli ve ağrısız bir yöntemdir. Tedavi ayrıca yağ bezlerini küçültmeyi ve cilt dokusunu genç ve çekici görünecek şekilde sıkılaştırmayı amaçlamaktadır. hospitalturk.com estetik görsellik konusunda üst düzeyde bir çalışmayı sizlerle buluşturmak konusunda nitelikli bir çalışmanın içerisinde yer almaktadır.

Ameliyatsız Burun Estetiğinin Özellikleri Nelerdir?

Ameliyatsız burun estetiği, yüksek tansiyon veya diyabet gibi altta yatan tıbbi durum olmadığı sürece her yaşta yapılabilir. Bu tedavinin temel amacı, boyutunu azaltarak, şeklini ve konturunu iyileştirerek ve aşırı yağları daha yumuşak ve daha sağlıklı görünecek şekilde çıkarmaktır. Bu işlem herhangi bir anestezi veya cerrahi gerektirmez. Bu da invaziv cerrahi prosedürler geçirmeden büyük burunlarından kurtulmak isteyen hastalar arasında popüler bir seçim haline getirir.

Ameliyatsız burun estetiği, burun görünümünü iyileştirmek için dolgu maddeleri kullanan kozmetik bir tekniktir. Bu uygulama, cerrahi olmayan rinoplasti olarak da bilinir. Cerrahi olmayan rinoplasti, sedasyon veya genel anestezi ile lokal anestezi altında yapılabilir. Yaklaşık 60 dakika sürer ve doktor ofisinde veya ameliyat merkezinde yapılabilir. Başarılı bir şekilde uygulanan rinoplasti sonuçları, bir rötuşa veya ek dolgu maddesine ihtiyaç duymadan önce iki yıla kadar sürebilir.

Ameliyatsız burun estetiği, belirli alanlara hacim ve tanım ekleyerek burnunuzun görünümünü iyileştirebilir. Örneğin, soğanlı bir ucunuz varsa, bu prosedür daha az yuvarlak görünmesini sağlayabilir, böylece daha doğal görünür. Bu etkiyi elde etmek için dolgu belirli alanlara enjekte edilir. Cerrahi olmayan burun estetiğinin özellikleri gündeme geldiği zaman karşımıza geniş kapsamlı bir hizmet alanı çıkar. Siz de ameliyatsız burun estetiği konusuna dair kapsamlı bilgilere ulaşmayı isterseniz buradan detaylara ulaşabilirsiniz.

Cerrahi olmayan burun estetiği hiçbir insizyon gerektirmez. Burnunuzun belirli bölgelerine sadece küçük enjeksiyonlar. Kısa bir süre içerisinde tamamlanır. Ancak çoğu hasta tedaviden sonra anında sonuçlar görür ve hatta asgari şişlik ve morarma randevusundan hemen sonra dışarı çıkabilir. Hastaların içinde bir ayar randevusu alması gerekecektir. Ameliyatsız burun estetiği, burnun cerrahi tedavisi olan kozmetik rinoplasti için cerrahi olmayan alternatiftir. Bir kişinin ameliyat üzerinde bu yöntemi seçmesinin birçok nedeni vardır.

Ameliyatsız Burun Estetiği Teknik ve Yöntemleri

Burun estetiği, ameliyat olmadan burun görünümünü iyileştirme sanatıdır. Hastaların burun estetiğini düşünmesinin en yaygın nedeni, burunlarının şeklini veya boyutunu iyileştirmektir. Bu işlem burun şeklinin değiştirmenin yanı sıra, insanların cerrahi olmayan rinoplasti seçmesinin başka birçok nedeni de vardır. Örneğin, düzgün olmayan bir septumunuz varsa, bu prosedür kullanılarak düzeltilebilir.

Ameliyatsız burun estetiği, daha önce planlandığı gibi gitmemiş olan burun ameliyatları olan insanlar veya sadece ameliyatla elde edilebileceğinden daha doğal bir görünüm isteyenler için de kullanılabilir. Bu uygulama burnunuzu yeniden şekillendirmek ve size daha rafine bir görünüm vermek için enjekte edilebilir dolgu maddeleri kullanır. Hyaluronik asit dolgu enjeksiyonları kullanarak burnunuzdaki bazı küçük çarpmaları da düzeltebilir.

 Bu tip dolgu maddesi, kozmetik prosedürlerde yaygın olarak kullanılır. Çünkü gözlerin ve ağız bölgesinin etrafındaki kırışıklıkları ve ince çizgileri ve vücudun çeşitli kısımlarında uyluk gibi çeşitli kısımlar gibi diğer endişe alanlarını tedavi etmede güvenli ve etkilidir. Siz de bu tarz uygulamalara dair kapsamlı bir şekilde araştırma yapmak isterseniz https://hospitalturk.com

Editör: Haber Merkezi