Canik’ten 19 Mayıs’a Özel Hediye Yağmuru! Canik’ten 19 Mayıs’a Özel Hediye Yağmuru!

Apple, kısa bir süre önce piyasaya sürdüğü iPhone 15'in ardından şimdiden iPhone 16 hakkında çeşitli söylentiler dolaşmaya başladı. Tipster Majin Bu'nun paylaştığı bilgilere göre, Apple, cihazın üst kısmındaki Dynamic Island'ı delik delme tasarımıyla değiştirecek bir telefon versiyonunu test ediyor. Bu potansiyel değişiklik, Phone Arena tarafından bu hafta tespit edilmiş ve Twitter/X üzerinde paylaşılan renderlar ile görülebiliyor.

Ancak, Bu'un düşünceleri, Display Supply Chain Consultants (DSCC) CEO'su Ross Young'un iddialarıyla biraz çelişiyor. Young'a göre, iPhone 16 serisi tamamen Dynamic Island'ı içerecek ve en büyük değişiklik, iPhone 16'nın boyutu olacak. Ekranın genişlemesi bekleniyor.

F-0f4A1XAAIh7Vm

iPhone 16 ile ilgili diğer söylentilere göre, cihazın her iki Pro modeli, iPhone Pro Max'in sahip olduğu tetraprizma yakınlaştırma lensine benzer bir özelliğe sahip olacak. Ayrıca, Apple'ın kendi üretimi olan A18 çipini içereceği düşünülüyor. Bazı söylentilere göre, Apple ayrıca iPhone Pro Max'in üst düzey alternatifi olarak bir iPhone 16 Ultra cihazını duyurabilir. Bu cihaz, muhtemelen Max'in yerine geçmeyecek, ancak ürün yelpazesine yeni bir üst düzey seçenek ekleyecek.

iPhone 16'nın duyurusunun Eylül 2024'e kadar gerçekleşmeyeceği tahmin ediliyor. Ancak şimdiden, cihazın ekran tasarımındaki potansiyel değişiklikler ve teknolojik özellikleri merakla bekleniyor.

Editör: Ismail Usta