Mehmet Akpınar, Atauzder üyelerine bayram sevinci yaşattı! İki uzman çavuşun istihdam edilmesiyle, Atauzder üyelerine umut ışığı oldu.

Whatsapp Image 2024 06 10 At 11.56.52

Atauzder ve Dulkadiroğlu Belediyesi İşbirliği

Atanamayan Uzmanlar Derneği (Atauzder) Genel Başkanı Mustafa Gündeşli, Yeniden Refah Partisi (YRP) Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, eski Uzman Çavuşların yerel yönetimlerde ve kamu kurumlarında istihdam edilmesinin önemine değinildi.

Eski Uzman Çavuşlara Destek

Sayın Başkan Akpınar, vatanı ve milleti için mücadele eden eski Uzman Çavuşların kaderine terk edilmemesi gerektiğini vurguladı. Her iki başkan, eski Uzman Çavuşların iş imkanlarına kavuşturulmasının önemini belirtti.

İlk Atamalar ve Bayram Sevinci

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Atanamayan Uzmanlar Derneği’ni referans alarak, atanmayı bekleyen iki dernek üyesinin ilk atamalarını gerçekleştirdi. Bu atamalar, iki aileye bayram sevinci yaşattı ve bekleyen diğer uzman çavuşlara umut ışığı oldu.

Emekli Promosyon Yarışı Kızıştı! O Banka Rekor Ek Ödeme Yapacak Emekli Promosyon Yarışı Kızıştı! O Banka Rekor Ek Ödeme Yapacak

Mustafa Gündeşli'nin Açıklamaları

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli, yapılan ziyaretin verimli geçtiğini belirterek, Başkan Akpınar’ın eski Uzman Çavuşların sorunlarına duyarlılık göstermesinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Gündeşli, gösterilen ilgi ve misafirperverlik için teşekkür etti.

Meclis Çalışmaları ve Destek

Atanamayan Uzmanlar Derneği, eski Uzman Çavuşların mağduriyetlerinin giderilmesi adına Meclis (T.B.M.M.) çalışmalarını sürdürüyor. Görüşülen milletvekilleri, bu sorunun bir devlet meselesi ve vefa borcu olduğunu belirterek her türlü desteği vereceklerini ifade ettiler.

ATAUZDER’in Minnet Duygusu

ATAUZDER ailesi olarak, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar’a ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’a minnetlerini ileten Gündeşli, vicdanlı siyasetçilerin sayısının artmasını ve mağdur kesimlerin sorunlarına destek olmalarını temenni etti.