Geçtiğimiz günlerde oynadığımız İspanya maçı İspanyol basınında oldukça fazla yer almıştı. Maçta 2-2'lik beraberlik elde ettik ve böylelikle grubu 2. sırada tamamladık. Aynı zamanda İspanya'ya turnuvada gol atan ilk takım olmuştuk. Bu durum İspanyol basınında geniş yankı uyandırdı.
Maçın ardından ise ilginç bir gelişme yaşandı. Maçın ardından takım otobüsüyle ayrılan Milli Takımımızda bulunan Merih Demiral, saatinin ve yüzüğünün kayıp olduğunu fark etti. Bu durum direk olarak İspanyol yetkililerle paylaşıldı ve arama çalışmaları başlandı. İlk önce çalındı denilen yüzük ve saat tekrardan bulundu. Merih Demiral'ın saatinin yaklaşık 90 bin € ve yüzüklerinin ise değerinin 60bin € olduğu söylendi. Ünlü futbolcumuzun yüzük ve saatinin bulunması tekrardan bizleri mutlu etti.
MERİH ARABİSTAN'DA YILLIK 10 MİLYON € ALIYOR
Defansın etkili isimlerinden birisi. Hem cesur hem de yırtıcı tavrıyla sahalarda bir defans oyuncusundan beklenilen her türlü özelliklere sahip. Son olarak Arabistan'ın yolunu tutan Merih Al-Ahli takımında forma giyiyor. Buradaki kulübünden yıllık yaklaşık olarak 10 milyon € kadar bir para kazanıyor Merih.
Aldığı her kuruşu hak etmek için daha fazla çabalıyor ve çaba gösteriyor. Bu anlamda Takımının da önemli parçalarından birisi haline geldi. Merih 27 yaşında ve milli takımımızda da önemli isimlerden birisi. İlk 11'de forma giyen milli futbolcumuzun önünde daha uzun yıllar var futbol anlamında.




