Kripto piyasaları Bitcoin'in halving etkinliğinin ardından nispeten sakin, ancak Ethereum tabanlı meme coin PEPE Coinbase haberlerinin ardından patlama yaşıyor. Token, son bir haftada yüzde 21’lik bir artış gösteriyor. Fiyat artışı, ABD'nin en büyük kripto borsasının küresel şubesi Coinbase International'ın PEPE kalıcı sözleşmelerinin listelendiğini duyurmasının ardından geldi.

Coinbase duyurusuna ek olarak PEPE'nin teknik göstergeleri de olumlu bir eğilime işaret ediyor. Coin'in fiyat eğilimi nihayet EMA55 işaretini (son 55 günün ortalama fiyatı) aştı ve bu da önceki çöküşten potansiyel bir toparlanma ve yükseliş davranışına olası bir dönüşe işaret ediyor.

Tanınmış piyasa yorumcusu Plazma, yakın zamanda bir tweet attı: "Coinbase, PEPE vadeli işlemlerini kurumsal yatırımcıların seçeneklerine ekledi. Sırada Spot olacak." dedi. Analist ayrıca Pepe'nin göreceli gücü hakkında da yorum yaptı ve fiyat tablosunda açıkça çıkış yaptığını ve "yeni bir ATH'ye doğru yükseldiğini" vurguladı.

Sponsorlu içerik tarafından aktarılana göre, PEPE coinin son hareketleri yakından takip ediliyor. Köpek temalı bir başka coin olan WienerAI (WAI) ise, devam eden ön satışında sunduğu yüksek APY oranıyla yatırımcıların radarına giriyor. Yatırımcılar, WienerAI token satın alma işlemi ile  ekibin ‘Sosis Ordusu’ adını verdiği bir topluluğun parçası oluyor. Bu sponsorlu yazıda, bu projenin detayları aktarılıyor.

WienerAI (WAI) - Yapay Zeka Destekli Sosis Köpek

WienerAI ön satışı birkaç hafta önce başladı ve şimdiden 600 bin dolara yakın gelir elde etmeyi başardı. Bu yapay zeka kripto para biriminin, bir sonraki büyük kazançlarını arayan tecrübeli yatırımcılar arasında ilgi uyandırdığını söylemek yanlış olmaz.

Yerel token WAI, bir sosis köpek maskotunu kullanıyor. Bu haliyle sosis şakalarına mükemmel uyum sağlıyor ve özel bir Viyana sosisine (sosisli sandviç) atıfta bulunuyor.

WienerAI'nin arkasındaki teknoloji projenin geleceği açısından önemli. WienerAI, sadece köpek ve meme’lerin iç içe geçmesi değil, aynı zamanda dünyanın en hızlı gelişen teknolojileri, yapay zeka ve blok zincirinin buluşması olarak yorumlanıyor.

Yapay Zekanın Gücünü Meme Kültürü ile Birleştiriyor

WienerAI token satın almak, iki güçlü kombinasyonla (fütüristik yapay zeka teknolojisi ve köpek teması), PEPE'nin 2023'teki ilk yarışından bu yana görmediğimiz bir şekilde piyasayı heyecanlandırıyor gibi görünüyor.

Ancak PEPE'den farklı olarak WienerAI, birkaç gün önce başlayan erken ön satışla satın alınabiliyor.  Bazı yatırımcılar birkaç gün içinde çok haneli ödemelerle ön satışa katıldılar bile.

Ön satışlar, erken sahiplerin gelecekteki liste fiyatına kıyasla önemli ölçüde daha düşük bir fiyat almalarına olanak tanıyor.

Bu bir ön satış olduğundan, lansmana kadar WAI fiyatı zamanla artacak. Bu nedenle ilgilenen alıcıların fiyat düşük kalırken harekete geçmeleri isteniyor.

WienerAI projesi, blockchain güvenliğinde öncü olan Coinsult tarafından denetlendi ve akıllı sözleşmede büyük bir hata bulunamadı. Elbette şirket bir takım küçük hatalar buldu ancak bu yeni bir proje için şaşırtıcı değil ve WienerAI ekibi token piyasaya sürülmeden önce bu hataları düzeltmek için çok çalışıyor.

WienerAI'nin Öne Çıkan Özellikleri

WienerAI'yi diğer kripto paralardan ayıran birkaç özellik var. Projenin önemli özellikleri aşağıda listeleniyor:

●      Boğa koşusu – Bitcoin yarılanması yeni gerçekleşti ve bu, büyük bir kripto boğa koşusunun gerçek başlangıcı olarak görülüyor. Altcoin sezonu başlarsa özellikle meme coinler hızla yükselebilir. WienerAI, yeni ve dikkat çeken bir meme coin projesi olduğundan, coinden yüksek performans bekleniyor.

●      Yapay zekadan güç alan blok zinciri – Yapay zeka, kripto para birimi sektöründe giderek daha fazla kullanılıyor. WienerAI, blok zincirini bu donanımlar birleştirerek potansiyelini yüksek tutan ilk meme coin projelerinden biri oluyor.

Rektör Budak: "Filistin’de yaşananlar açıkça soykırım, insanlığa karşı suçların göstergesi" Rektör Budak: "Filistin’de yaşananlar açıkça soykırım, insanlığa karşı suçların göstergesi"

●      Pasif gelir – WienerAI, Ethereum blok zinciri üzerinde geliştirildi; bu da Proof-of-Stake (PoS) kullandığı anlamına geliyor. Bu, pasif bir gelir elde edebilmeniz için kripto staking kullanma fırsatı sunuyor. WienerAI yatırımcılarına yüksek bir faiz oranı sunuyor. Yazım sırasındaki APY oranı yüzde 1471.

Yol Haritası

Bir projenin yol haritası geleceğe yönelik planların neler olduğunu gösteriyor. Dolayısıyla bunların, yeni yatırımcıları ikna etmesi oldukça önemli. WienerAI'nin yol haritası üç farklı aşamadan oluşuyor:

●      Aşama 1  – Akıllı sözleşmenin kontrol edildiğinden ve büyük hatalar olmadığından emin olunuyor. Ayrıca bu aşamada ön satış da başlatılıp bir topluluk oluşturuluyor. Küresel pazarlama çalışmaları bu aşamada başlatılıyor.

●      Aşama 2 – İkinci aşama, WienerAI ekosisteminin Ethereum blok zincirinde daha da geliştirilmesiyle başlıyor. Topluluğun büyümesi hâlâ teşvik ediliyor.

●      Aşama 3  – Son aşamada (şimdilik), WienerAI tokeni merkeziyetsiz borsalarda (DEX) piyasaya sürülecek. Elbette mümkün olan en kısa sürede merkezi borsalarda (CEX) listelenmeye çalışılacak.

Sonuç

Köpek temalı yeni coin WAI, yapay zekadan faydalanıyor. Yüksek büyüme potansiyeli vadeden meme coinlere yatırım yapmak isteyenler, WienerAI’yi değerlendiriyor. Ayrıca, Coinsult tarafından gerçekleştirilen denetim, yatırımcılara daha fazla güven aşılamış olabilir.

Editör: Ozge Ozkan