Elektrik kesintisi yaşanacak bölgeler:

Çarşamba: 10:00-16:00 saatleri arasında, Çarşamba ilçesinin Değirmendere Mahallesi, Sarıtaş Mahallesi, Çakırlar Mahallesi ve Yenidoğan Mahallesi'nde elektrik kesintisi yaşanacak.
Atakum: 12:00-18:00 saatleri arasında, Atakum ilçesinin Yalı Mahallesi, Karşıyaka Mahallesi, Esentepe Mahallesi ve 19 Mayıs Mahallesi'nde elektrik kesintisi yaşanacak.
Canik: 14:00-20:00 saatleri arasında, Canik ilçesinin Kavakköy Mahallesi, Büyüklü Mahallesi, Çakırlar Mahallesi ve Karşıyaka Mahallesi'nde elektrik kesintisi yaşanacak.

Elazığ'da Ortaokul Öğrenci, Kopya Çekerken Yakalanan Öğretmenini Bıçakladı Elazığ'da Ortaokul Öğrenci, Kopya Çekerken Yakalanan Öğretmenini Bıçakladı

Su kesintisi yaşanacak bölgeler:

İlkadım: 10:00-16:00 saatleri arasında, İlkadım ilçesinin İlkadım Mahallesi, Karşıyaka Mahallesi, Esentepe Mahallesi ve 19 Mayıs Mahallesi'nde su kesintisi yaşanacak.
Canik: 12:00-18:00 saatleri arasında, Canik ilçesinin Kavakköy Mahallesi, Büyüklü Mahallesi, Çakırlar Mahallesi ve Karşıyaka Mahallesi'nde su kesintisi yaşanacak.
Bafra: 14:00-20:00 saatleri arasında, Bafra ilçesinin Kızılırmak Mahallesi, Yeni Mahalle ve Bahçelievler Mahallesi'nde su kesintisi yaşanacak.

Kesintilerin tamamlanması ve elektrik ve suyun verilmesinin beklendiği saatler, kesintilerin yapılacağı bölgelere göre değişiklik gösterebilir. Kesintilerden etkilenecek vatandaşlar, kesinti süresince kesinti bölgelerinde elektrikli cihazlarını kullanmamaya ve su tasarrufu yapmaya özen göstermelidir.

Editör: Nilda Erol