Trendyol Süper Lig in yeni ekibi Yılport Samsunspor Ligdeki kötü gidişata çare aramaya devam ederken Teknik Direktör arayışını sürdürüyor.
Kırmızı Beyazlı ekip, Alman Teknik Adam Markus Gisdol ile sözleşme imzaladı. Alınan bilgide Gisdol ile sezon sonuna kadar alaştıklarını belirtiler. 

thumbs_b_c_6f37fd8d8b0d526ba050ad4f734017ee

Markus Gisdol Kimdir ?
Alman teknik direktör geçmiş yıllarda Hoffenheim, Hamburg, Köln gibi takımlarda teknik direktörlük yapmıştır. Son olarak Lokomotiv Moskova'da 5 ay görev yapan Gisdol, 1.5 yıldır ise takım çalıştırmıyordu. 

Yılport Samsunspor duyurdu:
"Kulübümüz, teknik direktörlük konusunda 54 yaşındaki tecrübeli Alman çalıştırıcı Markus Gisdol ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.
Yeni bir yapılanma içerisine giren ve daha önce Futbol Direktörlüğü görevine Fuat Çapa'yı getiren kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Markus Gisdol ile el sıkıştı. ifadelerine yer verdi
Teknik Direktörümüz Markus Gisdol, milli maç arası nedeniyle yarın Antalya'da başlayacak kampta takımımızın başında olacak. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz."

Resimde Kaç Köpek Görüyorsunuz? Psikolojik Yaşınızı Ortaya Çıkarıyor! Resimde Kaç Köpek Görüyorsunuz? Psikolojik Yaşınızı Ortaya Çıkarıyor!

Editör: Ismail Usta