Yangın Gece Saatlerinde Çıktı

Samsun’un İlkadım ilçesi, Baruthane Mahallesi'nde, 10 katlı bir binanın son katında meydana gelen yangın, Sefo’nun ailesinin yaşadığı evde çıktı. Olay, gece saatlerinde gerçekleşti. Yangının başlangıcı, evdeki koltuğun alev alması ile oldu.

İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri hızla sevk edildi. Ancak ekipler gelmeden önce, komşular yangına müdahale ederek yangının büyümesini engelledi. İtfaiye ekipleri kısa sürede alevleri kontrol altına alarak yangını söndürdü.

16 Haziran 2026 Samsun Güncel Altın Fiyatları: Çeyrek ve Gram Altında Sabah Saatlerinde Hareketlilik
16 Haziran 2026 Samsun Güncel Altın Fiyatları: Çeyrek ve Gram Altında Sabah Saatlerinde Hareketlilik
İçeriği Görüntüle

Sefo’dan Açıklama

Yangın sonrası Sefo, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Rapçi, “Dün gece Samsun’daki aile evimde yangın çıktı. Kısa sürede müdahale edildi ve söndürüldü, Allah’a şükür. Ablam ve 2 kedimiz çok şükür iyi. Hemen yardıma koşan komşularımızın hakkı ödenmez” dedi.

Yangının Sebebi Üzerine Çalışmalar Sürüyor

Yangının kesin nedenine ilişkin yapılan ilk incelemelerde, koltuğun alev alması sonucu yangının başladığı belirtildi. Yangının, sobadan ya da sigaradan kaynaklanmış olabileceği üzerinde duruluyor. Yetkililer, yangının tam olarak ne şekilde başladığını belirlemek için soruşturmayı sürdürüyor.

Evdeki Durum

Yangından etkilenen kimse olmadı. Sefo’nun ablası ve evde bulunan iki kedi yangından zarar görmeden kurtarıldı.

Sefo’nun açıklamalarına ve komşularının hızlı müdahalesine rağmen, bu talihsiz olayda ailenin büyük bir şükürle kurtulması, herkesin içini rahatlatan bir gelişme oldu.