Ülkemizin güneydoğusundan maalesef çok düşündüren şehit haberleri gelmeye devam ediyor. Her şehit haberinde ayrı bir kalleşlik ve ayrı bir vahşet var. Ne acıdır ki ülkemizin güneydoğusunda çarşıda sivil kıyafetli dolaşan ya da işini görmeye çalışan askerleri bile şehit ediyorlar. Çarşıda sivil kıyafetli askerleri kim şehit ediyor? Çarşıda sivil kıyafetli askerleri şehit edenlerin sadece PKK terör örgütü mensupları olduklarını söylemek, aklımızla alay etmekten başka bir şey değildir. Çünkü o kirli cinayetlerde başkalarının da kirli parmağı var. Sivil askerleri ispiyon etmek insanlık mı? Maalesef vicdanlar taşlaşmış!

Güneydoğu bölgesinin bazı il ve ilçelerinde sivil kıyafetli askerlere yönelik gerçekleştirilen terörist saldırılar bölgedeki bazı insanların da gerçek yüzünü tam anlamıyla ortaya koymaya devam ediyor. O insanların içlerindeki hainlik ve kalleşlik yüzünden askerlerimiz sivil kıyafetli oldukları yerlerde bile saldırıya uğramaya devam ediyor.Herkese soruyorum: Bir oto lastikçisine sivil kıyafetli gelen bir müşterinin asker mi başka bir meslek mensubumu olduğunu yoldan tesadüfen geçen teröristler, nasıl biliyor? Teröristlerin müneccim olmadıklarını hepimiz biliyoruz. Öyle ise bu tesadüflerin bir açıklaması olmalı. İçimizdeki hainler o kadar çok ki, bu tesadüfler gerçekleşiyor. Bazen çok güvendiğimiz ve inandığımız insanlar sivil kıyafetli askerlerin gerçek katilleri olabiliyor. Bu tür olaylarda sadece tetiğe basan elin değil, içimizde yaşayan bizimle gülen, ağlayan bazı kalleş insanların da gerçek katil olduklarını düşünüyorum.5 Aralık 2015 Cumartesi günü Şırnak’ın Cizre İlçesi nde gittikleri oto lastikçisinde özel otomobillerinin lastiğini değiştiren sivil kıyafetli askerlere bir araçtan teröristler ateş açtı.Kalleş saldırıda 2 asker şehit düştü,2 asker yaralandı.Teröristler askerlere ait aracı da yakarak kaçtı. Şehitlerin isimleri ise Astsubay Mehmet Burak Demirci(Osmaniye),Jandarma Uzman Çavuş Halil Karakuşoğlu (Gaziantep) aslında bu hain olay, bana astsubay kardeşimin ve astsubay arkadaşlarının sivil kıyafetli oldukları halde şehit edildikleri o hain olayı hatırlattı.18 Nisan 1992 Cumartesi günü Doğubayazıt’tan Iğdır (Kars) istikametine özel otomobilleri ile seyir halinde iken Pamuk Geçidi mevkiinde yolları kesilen sivil kıyafetli 4 astsubaya otomatik silahlarla teröristler ateş açarak otomobile takla attırmış içindeki 4 astsubayı yaralı oldukları halde 50 metre sürükledikten sonra otomatik silahlarla kurşuna dizerek vahşice şehit etmişlerdi. Tesadüfe bakın ki o otomobilin içinde sivil kıyafetli seyahat eden 4 astsubayı teröristler adeta bir müneccim gibi bilmişlerdi. Doğrusunu söylemek gerekirse, gerçek katiller bu olayda da sadece tetiğe dokunanlar olmadığını hep biliyoruz. Ama şunu da biliyoruz ki bu ülkenin askerleri sivil de olsa vatandır, bayraktır… İşte o yüzden teröristlerin ve içimizde bizimle yaşayan hainlerin kalleş saldırılarına hedef oluyorlar.Hainler dün de kalleştiler bugün de kalleşler, bu yüzden vatan evlatlarına tuzak kuruyorlar,kalleşlik yapıyorlar.Maalesef onların yüzünden büyük ve tarifsiz acılar yaşıyoruz, yeni acılarla tanışıyoruz.

Askerler sivil kıyafetli oldukları halde kendi ülkelerinin sınırları içerisinde terörist saldırılara hedef oluyorsa ,saldırıya uğrayan vatandır, bayraktır. Bunu anlamayan bunu anlamazdan gelen kim varsa bu bir gaflettir.Adil ve eşit şartlarda yaşamak istiyorum diyenlerin masalı yüzünden o sivil kıyafetli askerleri şehit vermeye devam ediyoruz.Görüyor musunuz şimdi o kalleşliği?Allah kalleş ve hainlere fırsat vermesin ,sivil kıyafetli askerleri bile şehit ediyorlar.Çünkü insanlıktan nasibini almamışlar…