Bankalar, hem müşteri portföyünü arttırmak hem de müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla yeni promosyon fırsatları sunmaya devam ediyor. Emeklilerin yanı sıra belediye personeli ve kamu çalışanları da artık bankalardan promosyon alabiliyor. Türkiye'nin en köklü ve önde gelen bankalarından olan Yapı Kredi Bankası da yeni promosyon duyurusunu yaptı. Temmuz ayı itibariyle Yapı Kredi Bankası promosyonları güncellenirken yeni rakam 26.250 TL'ye kadar yükseldi.

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre emeklilerin yanı sıra kamu ve belediye çalışanlarına verilen promosyonlarda güncelleme yapıldı. Banka artık 26250 TL ile 46.000 arasında promosyon desteği sağlıyor.

YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR OLDU?

Yapı Kredi Bankası SSK BAĞ-KUR ve memur emeklisi için verdiği promosyon miktarlarını Temmuz ayının başında güncelledi. Banka, emekli maaşını taşıyarak 3 yıllığına kendisinden almayı taahhüt eden emeklilere net ek koşulsuz 15 bin TL'ye Varan promosyon desteği sağlıyor. Fatura ödeme talimatı, kredi kartı kullanımı gibi ek koşulları yerine getirenler ise Yapı Kredi Bankası'ndan 3000 TL Ek promosyon almaya hak kazanıyor. Bu durumda toplam promosyon miktarı 18.000 TL'ye kadar çıkıyor.

YENİ PROMOSYON ANLAŞMASI SAĞLANDI

Yapı Kredi Bankası'nın Bir taraftan da Belediye çalışanları için promosyon görüşmeleri devam ediyor. son gelen haberlere göre Batman ve Çukurova belediyeleri ile promosyon anlaşması imzalandı.

Yapı Kredi Bankası, Batman Belediyesi ile yapılan görüşmeler sonucunda 3 yıllık maaş taahhütü ile beraber belediyede çalışan 2075 personele 26.250 TL promosyon ödemesi yapacak.

Çukurova Belediyesi ile de anlaşma sağlayan Yapı Kredi Bankası, 3 yıllık dönem için 45.000 TL'lik promosyon desteği verecek. Çukurova Belediyesi'nde çalışanlar 3 yıl boyunca maaşlarını Yapı Kredi Bankası'ndan alarak promosyon desteğinden yararlanabilecek. Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, Yapı Kredi Bankası ile ilgili yapılan promosyon anlaşmasına ilişkin yaptığı açıklamada, “Yol arkadaşlarımız iyi günlerde güle güle harcasınlar. Biz her koşulda çalışma arkadaşlarımızın yanındayız. Hayırlı uğurlu olsun. Sonuçlanan ihaleye göre her bir işçimiz 45 bin TL promosyon alacak. Sahada, hizmet binamızda ve tesislerimizde fedakarca görevlerini en iyi şekilde yerine getiren emekçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun. İhaleyi kazanan bankanın temsilcilerine de emekten ve emekçiden yana tavırlarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.