Konforlu ve ortopedik unsurları fazla olduğu düşünülen yönetici koltuğu, çalışanların ve CEO’ların bir numaralı ofis mobilyasıdır. Yönetici koltuğu o kadar çok kişi tarafından beğeniliyordu ki evlerde bile kullanılan mobilyalardandı. Ta ki oyuncu koltuğu piyasaya sürülüp en iyi ofis mobilyası seçilene kadardı. Yönetici koltuğuna alternatif olarak getirilen ve ondan çok daha iyi özelliklere sahip oyuncu koltuğu akıllı müşterilerin tercihidir. Yönetici koltuğundan çok daha işlevsel ve ortopedik özellikleri olması bunu sağlar.

Yönetici koltuğunda bulunan 5 özellik oyuncu koltuğunda 15 özelliğe kadar çıkar. Üstelik konfor açısından değerlendirildiğinde her bir özellik açık ara farkla yönetici koltuğunun sunduklarından bayağı öndedir. Yönetici koltuğu yerine oyuncu koltuğu tercih edenlerin avantajı çok daha fazladır. Peki yönetici koltuğu almak yerine neden oyuncu koltuğu tercih edilmelidir?

Kamp Malzemeleri Listesi Nasıl Şekillenir? Kamp Malzemeleri Listesi Nasıl Şekillenir?
  1. Yönetici koltuğu; döner koltuk ve çalışma sandalyesinden daha konforlu olarak tasarlanır. Sünger kalınlığı çok daha iyidir. Ancak oyuncu koltuğu ile kıyaslandığında 60+ dansite ve 65 dansite dökme sünger kullanılması avantajdır. Smart sünger kullanan Ofisel akıllı hafızalı sünger geliştirmiştir. Oyuncu koltuğuna oturduğunuzda vücudunuzu destekler ve ortopedik özellikler sunar. Vücudunuzun şeklini doğru biçimde aldığı için zaman içerisinde oturmaya bağlı kemik ağrısı ve kas ağrısı da yaşamazsınız.
  2. Oyuncu koltuğun döşemesi dışında bir de iç kısmında astarı vardır. Döşeme ve astar süngerin aşınmasını önleyeceği gibi uzun süre sağlam kalır. Aşınma, yırtılma ve çatlama yapmaz. Yönetici koltuğunun bazılarında bu özellik vardır.
  3. Oyuncu koltuğu yükseklik ayarı 7 kademeye kadar çıkar. Santim santim koltuğu yukarı ve aşağı hareket ettirebilirsiniz. Oturduğunuz yere göre konumunuzu ayarlamak için çok büyük bir fırsattır. Yönetici koltuğunda kademe ayarı 3’ü geçmez.
  4. Oyuncu koltuğu kolçakları; 2 boyutlu, 3 boyutlu ve 4 boyutlu olarak tasarlanmıştır. Bunlar içerisinden en konforlu olan 4 boyutlu kolçak seçeneğini ürüne ekleyebilirsiniz. Kolunuzu destekleyeceğiniz için ne kadar uzun süre çalışırsanız çalışın zorlanmazsınız. Dirsekleriniz ve kollarınız ağrımayacağı gibi evinize gittiğinizde sevdiklerinize de vakit ayırabilirsiniz.
  5. Oyuncu koltuğunda sırt ve boyun olmak üzere iki adet destek yastığı vardır. Destek yastıkları yukarı aşağı doğru hareket ettirilebildiğinden istediğiniz konuma getirip kullanırsınız. Yönetici koltuğunda ise destek yastıkları yoktur.
  6. Ofisel oyuncu koltuğunda magne terapi yastık seçeneği de vardır. Bu yastık son zamanların en ileri teknolojisi olarak görülür. Kullanan kimseler uzun süreli olarak stres ve buna bağlı olarak gerçekleşen sağlık problemlerini önlediğini söyler. Stres, gerginlik, kas, iskelet ve sağlık problemlerini bertaraf eden bu yastık yönetici koltuğunda yoktur.
  7. Tam bir fiyat performans ürünü almayı düşünenler için oyuncu koltuğu ile yönetici koltuğu ölçüşemez. Oyuncu koltuğu ürettiğini söyleyen bazı firmalar yeteri kadar konfor özelliklerini gerçekleştirmez. Ofisel oyuncu koltuğunu satın aldığınızda böyle bir riskle karşılaşmasınız. Marka, fiyat performans oyuncu koltuğu modellerinde oldukça başarılıdır. Ödeyeceğiniz fiyat düşlediğiniz konforu göre en iyi şekilde karşılar.
  8. Oyuncu koltuğu tekerlekleri döner koltuk, çalışma sandalyesi ve oturma elemanlarına göre çok daha sağlamdır. Yönetici koltuğunda tekerleklerin iç yaşam alanlarına zarar vermemesi için parke ve döşeme çizme özelliği bulunmaz. Tekerlekleri parke çizmez özellikte olan Ofisel oyuncu koltuğu aldığınızda her döşemede gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
  9. Oyuncu koltuğu yönetici koltuğuyla kıyaslandığında çok daha ergonomiktir. Vücudunuzu sarar ve hiçbir şekilde konfordan ödün vermezsiniz. Yönetici koltuğu her ne kadar konforlu gibi olsa da bu konfor uzun süreli değildir. Oyuncu koltuğundan daha az ergonomik yapısı ortopedikliği tam olarak sağlayamamasına neden olur.
  10. Oyuncu koltuğu boyutları diğer oturma elemanlarından daha farklı şekilde tasarlanabilir. Ofisel büyük oyuncu koltuğu, çocuk oyuncu koltuğu gibi modellerle birden fazla kitleye hitap eder. Yönetici koltuğu ise standart oturma genişliği, oturma derinliği ve yüksekliğe göre tasarlanır. Aldığınız oyuncu koltuğunun herkes tarafından kullanılabilmesini düşünüyorsanız yönetici koltuğu yerine oyuncu koltuğu satın alınmalıdır.

Kullanıcı yorumları ve oyuncu koltuğu yorumları incelenirse kullanıcıların %99’u memnundur. Bu oranda müşteri memnuniyeti sağlayan Ofisel oyuncu koltukları yönetici koltuğu yerine tercih edilmelidir.