Akkök Holding’den 340 milyon dolarlık yatırım Akkök Holding’den 340 milyon dolarlık yatırım

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar konut kredileri için en uygun fiyatlı olanları araştırıyor. Ekonomik şartların zor olması sebebi ile ev almak zorlaşıyor. Fakat ev sahibi olmak isteyen kişiler uygun konut kredi arayışına girdi. En düşük faizli konut kredilerini bulmak için arayış içinde olan vatandaşlara Ziraat Bankasından güzel haber geldi.

Güzel bir kampanya başlatan Ziraat Bankası sayesinde ev hayali olanlara umut oldu. Sunulan kampanya  detayları haberimizde...

120 ay vade ile konut kredisi veriyor

Ziraat Bankası konut kredisi konusunda vatandaşların ilgisini çekiyor. Tercih edilen bankalar arasında ilk sırada olmayı başardı. İnşaat alanında verdikleri desteklerle maliyet konusunda inşaat sektörünü canlı tutmaya ve ev hayali olan kişilerin ev sahibi olmalarına destek sağlıyor. Müşteriler için uygun fiyatlı konut kredisi sunmaya çalışan Ziraat Bankası’nın yaptığı kampanya dikkat çekiyor.

Konut kredisi sayesinde 120 ay vade ile borçları 10 yıl boyunca uzatabilme imkanına sahip olunacak. Bu uzun geri ödeme şekli ile faiz ücretleri artmış olsa da aylık taksit ödeme ücretleri düştüğü için konut almak daha kolay olacak.

Konut kredisi için faiz oranları

Ziraat Bankası’nın yapmış olduğu kampanyadaki konut kredisi için aylık faiz 2.59’dur. 120 ay vade imkanı ile 1 milyon TL kullanan vatandaşın aylık ödeme miktarı 27.162,92 TL olacak. Fiyat yüksek görünse de enflasyon etkisi ile yönetilebilmesi daha kolay olacaktır.

Editör: Ismail Usta