n

n
n
n
n Tam 1040 km. yolu onlar için göze alıp geldim. Dünyada tek bir evrensel dil vardır. O da sevgidir.
n
n Bu kadar uzun yolu, tek başına otomobil kullanarak onlar için kat ettim. Bunu bana yaptıran sevgi ve yaşam hakkına duyduğum saygıdır. Fethiye –Samsun arasındaki yol bana vız geldi. Çünkü arkamda onların bana verdiği enerji ve sevgi ile yolları uçarak geldim adeta.
n
n Samsun hayvan bakım evimizin çalışmaları bir yılı aşkın bir süredir devam ediyordu. Orman arazisine yaptığımız mükemmel ölçütlerdeki bakım evimizin son çalışmaları da bitiyor. Klinik, idari binalar, mutfağımız, soğuk hava depomuz hepsi hayata geçiyor. Burada bakıma muhtaç hayvanlarımız hayatlarını idame ettirirken; diğer taraftan kısırlaştırma ve tedavi işlemlerine de devam edeceğiz.
n
n Sokaklarımızın gönüllü dostları kedilerimiz ve köpeklerimiz yine bulunduğu bölgeleri korumaya ve barınmaya devam edecek. Sokak başına konulan bir kap su veya bir kap yemek ise merhameti temsil edecek. Bir şehrin üzerinde kuşlar uçmazsa, iki kumru baş başa verip bir pencere kenarına konmazsa, sokak köpeği, kedisi yoksa o şehir duygusuz, monoton ve ruhsuz bir şehirdir.
n
n Oysa Samsun her anlamda zengin ve yakın tarihinde birçok duygusal olaylara tanıklık etmiş bir kenttir.
n
n Siz değerli okurlarım bu satırları okurken, bizler de bakım evimizin açılışını yapmış olacağız.
n
n Bu arazinin temizlenip bugünkü haline gelmesine destek veren kader mahkûmu vatandaşlarımıza teşekkür etmek isterim. Hem hayvanlarımızın refahı için emek verip ter döktüler hem de çok uzun zamandır göremedikleri doğaya kavuşup, güneşi gördüler.
n
n Bu açılış için Türkiye’nin farklı illerinden tam 100 Haytap temsilcisi arkadaşım da uzun yolları kat edip bizimle beraber olmaya geldi.
n
n Ama yine de hayvanlarımızın asıl sahibi siz gönüllüler ve hayvanseverler olacaktır. Hayvan sevmeyebilirsiniz, korkabilirsiniz. Bu duygulara da bizler saygılıyız. Ancak yaşam hakkına saygı duymayı hepimiz bilmeliyiz. Allah’ın verdiği canı ancak Allah alır. Bir böceği dahi öldürmeyi düşündüğünüzde ona kimin hayat verdiğini ve ne için yarattığını bir kez düşünün lütfen.
n
n Merhamet etmeyi bilmeyen, asla merhamet görmez. Allah’ın en sevdiği kullar da merhamet sahibi olanlardır. İçinde yaşadığımız bu dünyayı canlı zincirinin en zayıf halkası olan hayvanlarla paylaşmak, onların ihtiyaçlarını karşılamak yasal bir görev olmanın yanında insan olma görevi ve gereğidir.
n
n Hayvan türleri içinde insana en yakın olan kediler, köpekler açlık, susuzluk, işkence ile baş ederek var olmaya çalışan çaresiz varlıklardır. Tanrı tarafından üremeye kodlandıklarından istem dışı ürerler.
n
n Bu hayvanların kısırlaştırılıp popülâsyonları kontrol altına alınmalıdır.
n
n Eko denge içinde haşere kontrolünde çok önemlidirler. Bir kedi tek başına bir yılda sizin bilmediğiniz ama sizin için zararlı olan 30.000 haşereyi yok eder. Onlar olmazsa sokaklar farelerin istilasına uğrar.
n
n Ben bunları yazmaya hep devam edeceğim. Çünkü benim misyonum bu.
n
n Her hayvanın olduğu gibi her insanın da bu dünyada yapması gereken görevleri vardır.
n
n Ben de görevimin hayvanları korumak,savunmak ve onlara merhametle yaklaşmak olduğunu biliyorum.
n
n Bu yolda benimle birlikte olan tüm yol arkadaşlarıma şükran duyuyorum.
n
n Ben Fethiye’ye dönerken tüm hayvanlarımızı önce Allah’a sonra sizlerin merhametli güzel yüreklerinize emanet ediyorum.
n
n Bu telaş ve hazırlıklar içinde yüzlerindeki gülümsemeyi hiç eksik etmeyen Samsun Büyükşehir Belediyesi nin değerli elemanlarına daire başkanlarına, veteriner hekimlerimize atölye çalışanlarına, ambulâns sürücümüze ve teknisyenlerimize en kalbi şükran duygularımı sunuyor ve bize bu yolu açan Sayın Belediye Başkanımıza da bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Türkiye de hayvan ambulânsı olan ilk şehir Samsun’dur. Türkiye de bu kadar mükemmel şartlarda hizmet verecek bakım evini yapmak ve hayata geçirmek yine ilk kez Samsun’a kısmet olmuştur.
n
n Bundan tam bir yıl önce Samsunum 1 gemisinde belediye başkanımız bir söz vermişti bize.
n
n Önümüzdeki yıl 12 Ekim 2012 tarihinde bakım evimizin açılışını yapacağız demişti.
n
n Verdiği sözü her zaman olduğu gibi yine yerine getirdi.
n
n YETER Kİ ,ÇANAĞINDA BAL OLSUN ARISI BAĞDAT’TAN BİLE GELİR...
n
n
n
n
n
order abortion pill redirect where can i buy abortion pills