Bini aşkın pazarda 600’den fazla kripto para birimi ile işlem yapma imkanı sunan Binance, kripto piyasasına yön veren borsaların başında yer alıyor. Sektör lideri konumu ile Binance, her kripto geliştiricinin coin projesini listelemek isteyeceği kripto para borsalarının başında geliyor.

En popüler merkezi kripto borsası denilince ilk akla gelen isim olan Binance, güvenlik konusundaki hassasiyeti, kullanıcı dostu arayüzü ve yeni kripto para birimlerinin hızlı bir şekilde benimsenmesine yol açan topluluğu ile yatırımcıların da yakın takibine giriyor.

Binance’te listelenen veya listelenmesi muhtemelen projeler, kripto meraklılarının yatırım kararı almasında etkili oluyor. Resmi açıklamalar olmadan herhangi bir projenin kesin olarak Binance’de listelenmesini tahmin etmek mümkün olmuyor. Ancak ön satış performansı gibi parametreler, hangi coin projesinin Binance listelelerine girmeye aday olduğu konusunda fikir veriyor.

Ön satış performansı ve detaylı yol haritası ile yatırımcıların dikkatini çeken ve muhtemelen Binance’de listelenecek coinler arasında, öğrenmeyi destekleyen 99Bitcoins, son teknoloji VR platformu 5SCAPE ve fenomen meme coin Sponge V2 token yer alıyor.

Öğren-Kazan Tokeni 99Bitcoins 1,5 Milyon Doları Aştı

Kripto dünyası deneyimli yatırımcılara kolay gibi görünse de bu ekosistemi bilmeyen amatör yatırımcılar kripto evreninden çekiniyor. Kripto para birimleri alanına girmek isteyenlerin merak ettiği soruları yanıtlama misyonuyla yola çıkan 99Bitcoins, yenilikçi Öğren-Kazan mekanizması ile dikkat çekmeyi başarıyor.

2013 yılından beri kripto dünyasında olan ancak yakın zamanda el değiştiren bir kripto platformunun tokenize versiyonu olan 99Bitcoins token satın almak isteyen sayısı, kriptoların yaygınlaşması ile artıyor.

Öğren-Kazan temalı 99Bitcoins, bilgiyi ve kripto öğrenmeyi ödüllendirmek istiyor. Topluluk odaklı proje, indirimli ön satışından 99 bin 999 BTC değerindeki airdrop etkinliğine, staking ödüllerinden şeffaflığa kadar her aşamada bu yaklaşımı vurguluyor.

Aşamalı ön satışta yatırımcılar, ne kadar erken yatırım yaparsa borsa listelemeleri anında o kadar potansiyel kazanç elde etme imkanı buluyor. Ön satışın mevcut aşamasında 99BTC token, 0,00106 dolardan satılıyor. Yatırımcılar, ETH, USDT, BNB veya kart işlemleri kullanarak indirimli ön satış etkinliğine katılabiliyor.

Ethereum Tabanlı VR Platformu 5SCAPE 6 Milyon Doları Aştı

Sanal gerçekliği (VR) blok zinciri teknolojiyle bağlayan Ethereum tabanlı 5SCAPE token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 6 milyon doları aşıyor. Şu ana kadar toplanan yatırım, 6,1 milyon doları geçerek hızla artıyor.

Son teknoloji ile donatılmış bir VR evreni yaratmayı amaçlayan 5SCAPE, benzersiz bir oyun deneyimi sunmayı hedefliyor. Projenin merkezindeki 5SCAPE token, premium özellikler, benzersiz oyunlar, kulaklıklar ve oyun koltukları da dahil olmak üzere pek çok özel içeriğe erişim imkanı sunuyor.

5 milyar adet token arzı bulunan 5SCAPE tokenlerin yüzde 80’i gibi önemli bir bölümü düzenlenen ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılarla buluşuyor. Aşamalı fiyat politikası, borsa listelemeleri anında potansiyel kazanç elde etme imkanı yaratıyor.

Mevcut aşamada 5SCAPE token fiyatı, 0,00327 dolar olarak belirleniyor. Bir sonraki aşamada token fiyatının yüzde 14,98 oranında artırılarak 0,00376 dolara yükseltilmesi amaçlanıyor. Borsa listeleme fiyatının 0,01 dolar olacağı düşünüldüğünde mevcut aşamada projeye dahil olan yatırımcılar listeleme anında yüzde 205,81 kar elde etmiş oluyor.

Yapay zeka destekli bir VR platformuna yatırım yapmak isteyen kripto meraklıları, ETH, MATIC, BNB, USDT ve kart işlemleri kullanarak 5SCAPE token satın alabiliyor.

Sponge V2 Token Satın Almak İçin Son Fırsat

2023 yılında mükemmel bir çıkış yakalayan ve yatırımcılarına 100 kat kazanç sunan popüler meme coinlerden biri olan Sponge coin’in V2 versiyonu olarak karşımıza çıkan Sponge V2 token satın almak isteyen yatırımcılar son şansını değerlendiriyor.

Tron ağı kurucusu Justin Sun’ın da balinaları arasında yer aldığı SPONGE’un yükseltilmiş ve işlevsellik kazanmış versiyon olarak bilinen Sponge V2 token, Oyna-Kazan temalı oyunuyla sadece viral popülerlik vadetmiyor.

Proje ekibinin Stake to Bridge yani Stake Et ve Köprü Kur mantığı ile geliştirdiği proje, SPONGE’dan tamamen kopmuyor. Sponge V2 token satın almak isteyen yatırımcıların 2023 ilkbaharını kasıp kavuran SPONGE token satın alarak stake etmesi gerekiyor.

Proje sayfasına göre Sponge V1 lansman fiyatı 0,000025 dolar iken V2’nin mevcut fiyatı 0,002046 dolar oluyor. Basit bir hesaplama ile fiyat artışı yüzde 8184,64 olarak ölçülüyor. Şu ana kadar stake edilen ve köprülenen tokenlerin değeri ise 23 milyon doları aşıyor.

Borsa listelemeleri sonrası Sponge V1 tokene benzer performans göstermesi durumunda yatırımcısını zengin etme potansiyeline sahip proje, Binance listelerine de aday gösteriliyor. Sponge tokenin Binance ve Coinbase haricinde pek çok önde gelen kripto para borsasında listelenmiş ve yeni versiyonun işlevsellik kazanmış olması sebebiyle bu kez Binance borsasında listelenmenin daha yüksek bir ihtimal olduğu ifade ediliyor.

Sponge token satın alıp kilitleyerek Sponge V2 tokene erişmek isteyen yatırımcılar, ETH, USDT, MATIC ve kart işlemleri kullanabiliyor.

Renault Yetkili Servisi Kıyı Otomotiv Renault Yetkili Servisi Kıyı Otomotiv

Editör: Ozge Ozkan