14 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında Almanya’da düzenlenecek olan EURO2024 Avrupa Şampiyonası başlarken kripto piyasası Euro 2024’ten ilham alan kripto coin projelerini konuşuyor. Euro 2024 temalı coinler dediğimizde karşımıza çıkan ilk isim Albart coin oluyor. Şampiyonanın maskotu olan Albart adına geliştirilen bu kripto para birimi, futbol tutkunu kripto meraklılarının radarına giriyor.

Son dönemlerde meme coinler için popüler varış noktalarından biri olan Solana blok zinciri tabanlı bir meme coin olan ALBART, turnuva yaklaştıkça yükselecek mi sorularının hedefi haline geliyor. Dextools verilerine göre bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 955 bin dolar piyasa değerine sahip olan ALBART coin, mevcut fiyatıyla 0,0009559 dolardan işlem görüyor.

Lansmanı sonrasında hızlı çıkış yakalayan ancak akabinde gerileme trendine giren ALBART coin’in önümüzdeki günlerde ne şekilde performans göstereceği merak ediliyor. Dextools verilerine göre son bir haftada yüzde 70’ten fazla düşen ALBART coin’in yeniden yükselişe geçip geçmeyeceği yakından takip ediliyor.

ALBART coin yatırımcıların beklentilerini karşılamada eksik kalırken alternatif projelere olan ilgi artıyor. Özellikle köpek temalı coinlerin revaçta olduğu kripto piyasasında öne çıkan ön satış coinleri arasında WienerAI, PlayDoge ve Base Dawgz gibi isimler dikkat çekiyor.

WienerAI Token Ön Satışı 5,6 Milyon Doları Aşıyor

Blok zinciri teknolojisini yapay zeka ile bir araya getiren WienerAI token, “Sosis Ordusu” adını verdiği kalabalık bir topluluk inşa ediyor. Topluluk faydasının ön plana çıktığı proje, staking özelliğinden yüksek APY oranlarına kadar sağladığı imkanlar ile ön satış etkinliğini devam ettiriyor.

Borsa listelemeleri öncesinde indirimli fiyatlardan WienerAI token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 5,6 milyon doları aşıyor. Projenin native tokeni olan Ethereum tabanlı bir ERC-20 tokeni olan WAI tokenler, köpek temalı meme coin arayışındaki yatırımcılardan ilgi görüyor.

WAI token, sonsuz yükseltilebilirliği, kripto yetkinlikleri ve yenilikçi pazarlama stratejileriyle donatılmış bir kripto para birimi olarak karşımıza çıkıyor. Popüler bir meme coin olma hedefinin yanı sıra WienerAI projesi, kripto meraklıları için yapay zeka destekli yatırım partnerliği hizmeti vermek istiyor. İşlem ücreti olmayan platform, sorunsuz alım satımdan analizlere kadar pek çok imkan sağlıyor.

Aşamalı ön satışının mevcut aşamasında WAI tokenler, 0,000718 dolar karşılığında satın alınabiliyor. Yatırımcılar ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri ile WAI tokene yatırım yapabiliyor.

En İyi Oyna-Kazan DOGE Oyunu PlayDoge 4,5 Milyon Dolara Dayandı

Meme coin denilince akla ilk gelen kripto coin olan DOGE meme coin’ini 90’lar efsanesi sanal bebek teknolojisi ile birleştirerek mobil bir oyun yaratan PlayDoge ön satışında toplanan fonlar 4,5 milyon dolara yaklaşıyor.

2 haftayı yeni dolduran ön satışta indirimli fiyatlardan PlayDoge token satın almak isteyen yatırımcılar, projeye adeta akın ediyor. Katılımcıların, sanal bir evcil hayvan olan PlayDoge karakterlerini sağlıklı tutması, beslemesi, gezdirmesi ve uyutması gerekiyor. PlayDoge’sini mutlu eden oyuncular, Oyna-Kazan ödüllerine hak kazanıyor. Ödüller projenin native tokeni PLAY token cinsinden dağıtılıyor.

PlayDoge token temelde Binance Akıllı Zinciri üzerinde inşa edilen bir BEP-20 tokeni olarak konumlanıyor. Ancak proje ekibi tarafından devreye alınan ETH köprüsü ile Ethereum ağına da genişliyor. Bu sayede PlayDoge, çok zincirli bir yapıya kavuşmuş oluyor.

Mevcut aşamada yatırımcılar 0,00507 dolar ödeyerek PLAY token satın alabiliyor. PlayDoge token satın almak isteyen yatırımcılar, BNB, USDT, ETH ve kart işlemleri ile indirimli ön satış etkinliğine dahil olabiliyor.

Base Dawgz Token Ön Satışı 1,5 Milyon Dolara Koşuyor

Lansmanın ilk gününden büyük ilgi gören ve çok zincirli yapısıyla dikkat çeken Base Dawgz token ön satışında toplanan fonlar 1,5 milyon dolara yaklaşıyor. Haziran başında karşımıza çıkan Base Dawgz token satın almak isteyen yatırımcılar, fiyatlar artmadan projeye dahil olmak istiyor.

Base Dawgz temelde Coinbase tarafından geliştirilen Base ağında konumlansa da bu deneyim Ethereum, Solana, BSC ve Avalanche ağına yayılıyor. Wormhole ve Portal Bridge teknolojilerini kullanan proje ekibi, DAWGZ token sahiplerini benzersiz bir kripto yolculuğuna çıkarıyor.

Base Dawgz token adıda, bulunduğu ağın yanı sıra base jumping sporundan ilham alınıyor. Heyecan verici bir atlayış türü olan base jumping’de olduğu gibi katılımcılar macera dolu sıçrayışlar yapabiliyor. Kripto teknolojisi sayesinde ağlar arasında dolaşabilen katılımcılar, staking ile pasif gelir elde etme imkanı da buluyor.

Aşamalı bir strateji ile yatırımcılara sunulan Base Dawgz token ön satış etkinliğinin her bir aşaması 7 gün sürüyor. Çok zincirli bir köpek coin olan DAWGZ token mevcut aşamada 0,00502 dolar karşılığında BASE, ETH, USDT, SOL, BNB ve AVAX aracılığıyla satın alınabiliyor.

Proje sayfasında devreye alınan geri sayım aracına göre fiyat artışına 4 günden az bir süre bulunuyor. Token sahipleri, referans oldukları katılımcıların yatırımlarının yüzde 10’unu bonus olarak alabildiğinden kripto topluluğu oldukça hızlı büyüyor.