Fenerbahçe U19 ile Sahaya Çıktı, 2. Dakikada Çekildi

Fenerbahçe-1

2023 Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe'nin 7 Nisan 2024 tarihinde Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda karşı karşıya gelmesi beklenen Süper Kupa maçı skandal bir şekilde sona erdi.

30 Nisan Salı Samsun'da Bölgesel Elektrik Kesintileri 30 Nisan Salı Samsun'da Bölgesel Elektrik Kesintileri

Olağanüstü genel kuruldan aldığı yetkiyle karşılaşmaya A takım kadrosuyla çıkmama kararı alan Fenerbahçe, Şanlıurfa'da U19 futbolcularıyla sahaya çıktı. Sarı-lacivertli takımın yedek kulübesinde sadece 4 futbolcu bulunuyordu.

Maçın 1. dakikasında Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.

Fenerbahçe 2. Dakikada Sahadan Çekildi

Fenerbahçe, Galatasaray'ın golünden saniyeler sonra, 2. dakikada sahadan çekildi. Hakem Volkan Bayarslan, bu gelişmenin ardından maçı tatil etti.

TFF Kararı Bekleniyor

Maçla ilgili son kararı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) verecek. Fenerbahçe'nin U19 takımıyla sahaya çıkması ve 2. dakikada sahadan çekilmesi, futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Maç Hakemleri

Karşılaşmada hakem Volkan Bayarslan düdük çaldı. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ile Serkan Olguncan yaptı. Müsabakada VAR koltuğunda ise Koray Gençerler oturacak. AVAR'da da Zorbay Küçük, Esat Sancaktar ve Serkan Tokat görev yaptı.

Maçtan Öne Çıkan Dakikalar:

1'dakika: Maç başladı.
1'dakika: Mauro Icardi'nin golüyle Galatasaray 1-0 öne geçti.
2'dakika: Fenerbahçeli oyuncular sahadan çekildi.
Skandal Olayın Ardından Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor

Fenerbahçe'nin U19 takımıyla sahaya çıkması ve 2. dakikada sahadan çekilmesi, futbol dünyasında büyük tepkilere neden oldu. Fenerbahçe taraftarları ve futbol yorumcuları, bu kararı sert bir şekilde eleştirdi.

TFF'nin bu skandal olaya karşı nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor.

Editör: Arda KERSU