• DOLAR 32,27 %0.26
  • EURO 35,21 %0.23
  • ALTIN 2.471,14 %0.14
  • BİST100 10.320 %1.59
  • BITCOIN 64.699 %0
  • ETHERIUM 2.930 %-1.21
12°

Trabzonspor Haberleri

trabzonspor haberleri ve güncel trabzonspor gelişmeleri, trabzonspor ile ilgili tüm video, trabzonspor fotoğrafları ve trabzonspor haberleri Haber Gazetesi - Samsun Haberleri sitemizde


SPOR

Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki Ziraat Türkiye Kupası finalinin Oynanacağı Stadyum Belirlendi. Detaylı Bilgi Haberimizde

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası’nda finalin adı belli oldu. Yarı finalde Fatih Karagümrük’ü farklı geçen bordo-mavililer, Beşiktaş’ın rakibi oldu. Detaylı Açıklama Haberimizde.

SAMSUN

Eski hakem ve yeni spor yorumcusu Erman Toroğlu, Samsunspor'un Trabzonspor karşısındaki performansını değerlendirirken yaptığı yorumla sosyal medyada büyük beğeni topladı.

SAMSUNSPOR

Cumartesi akşamı Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda Trabzonspor ile oynanacak maçta hakem olarak atanan Abdulkadir Bitigen'in geçmişteki hatalı kararları, Samsunspor camiasında...

GÜNCEL

Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor'un eski başkanlarından olan Mehmet Ali Yılmaz, İstanbul Beşiktaş'taki evinde kızı tarafından hayatını kaybetti.

GÜNDEM

Trabzonspor'un eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığı için adaylığını açıkladı.

GÜNCEL

Hakem olayları nedeni ile ertelenen 16, 19 ve 20. haftanın programı belli oldu. Karadeniz derbisi diye nitelendirilen bu karşılaşma iki...

GÜNCEL

Trendyol Süper Lig 17 Hafta Karşılaşmalarından İstanbulspor sahasında Trabzonspor'u ağırladı ancak maçın 2. yarısının oynadığı esnada sahadan çekildi..

SAMSUN

Samsunspor’un Başkanı Yüksel Yıldırım, Trabzonspor Derbisi için Hedeflerini Açıkladı

SAMSUN

Karadeniz'in İki ekibi en son geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası'nda karşı karşıya gelmişti, Trabzonspor sahadan 3-0 galip ayrılmıştı.

SPOR

Mauro Icardi, Galatasaray'ın Trabzonspor'u 2-0 yendiği maçta 2 gol attı. Icardi, maçın 28. ve 90+3. dakikalarında fileleri havalandırdı.