Kazanmaya gitmiştik. Olmadı. Kazanamadık.
Geçen hafta Alanya karşısında 5 gollü bir galibiyet elde eden kadroyla çıktık Karabük karşısına. İki ekip de kontrollü başladı. Kontrollü oynamaya çalıştı. Deplasman takımı olmanın da verdiği psikolojiyle olsa gerek, oyunu biraz geride kabul etti Samsunspor.
Ev sahibi ekip, biraz daha fazla zorladı golü. Atanın kazanacağı bir maç haline geldi ve atan kazandı. İki takımın da pozisyonları vardı ama genelde üstün olan takım pozisyon bakımından Karabük takımıydı.
Direkten dönen bir topumuza karşılık kalecimiz Furkan 'ın çıkardığı net pozisyonlar da verdik rakibe.
İlk golü bulan takım biz olabilseydik maç bizim karakterimize daha uygun hale gelebilirdi. Önceki maçlarda olduğu gibi yine geriye düştüğümüz bir maçta zorlandık oyunu çevirme adına.
Çanakkale zaferinin yıldönümünde, şehitler gününde takımı yalnız bırakmayan tüm biletleri tüketen büyük Samsunspor taraftarı yine müthişti.
Şimdi kalan 8 maçta en az 5 galibiyet şart oldu. İçeride oynayacağımız 4 maçın yanı sıra deplasmanda da kazanma zorunluluğumuz var.Her maç final demiştik. Bir final kaybettik. Ama telafi edilebilir. Çünkü 8 final daha var. Karabük 'te olmadı. Bundan sonra olmalı. Çünkü son düzlük dönüldü artık. Son ana kadar mücadeleye devam.