Adana'da İlginç Tabela: "Akrabalarım Oturamaz" Adana'da İlginç Tabela: "Akrabalarım Oturamaz"

Mini etekli KPSS hocası Fidan Atalay olarak tanınan ve sonrasında sosyal medya fenomeni olan Fidan Atalay yeni paylaşımıyla yürekleri hoplattı.
Fidan Atalay'ın Instagram'da 353 bin takipçisi bulunuyor. Giydiği mini ve dekolteli kıyafetler ile 'Mini etekli öğretmen' olarak gündeme gelen Atalay son pozları ile yeniden gündeme oturdu.

fido2

Fidan Öğretmen sosyal medya paylaşımlarına tepki gösterdi: MEB’le bağlantısının olmadığını artık KPSS kursu hocalığı da yapmadığını açıklayan Fidan Atalay, avukat aradığını belirtti.
Fidan Hoca geçtiğimiz günlerde “Koca aramıyorum, yanlış anlıyorsunuz.” demişti.

fido0

Fidan Atalay kimdir?
Dr. Fidan Atalay, akademik ve eğitim alanındaki zengin geçmişiyle dikkat çekiyor. Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden 2015 yılında mezun olan Atalay, aynı dönemde Adalet programını da tamamladı. Akademik yolculuğuna Adnan Menderes Üniversitesi’nde yüksek lisans ve doktora dereceleriyle devam etti ve doktora unvanını aldı. Uzun yıllar bir üniversitede eğitmen olarak görev yapan Atalay, ülkemizde yapılan tüm sınavlar üzerine birçok üniversite ve eğitim kurumunda seminerler verdi.

fido4

Eğitim sektöründe yoğun bir geçmişe sahip olan Atalay, son yıllarda eğitim koçluğu yaparak bu alandaki bilgi ve deneyimini öğrencilere aktarmaya devam ediyor. Sınırlı kontenjanla çalışarak, başarılı olmak isteyen öğrencilere odaklanan Atalay için, öğrencilerinin DGS, KPSS, YKS gibi sınavlarda başarılı olması ve hedeflerine ulaşması en büyük mutluluk kaynağı. Şimdi ise bu platform üzerinden eğitim koçluğu ve online dershane hizmetleriyle öğrencilerin yanında olmayı hedefliyor. Dr. Fidan Atalay‘ın eğitim alanında yarattığı bu etkileyici yolculuk, pek çok öğrenci için ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

fido6fido5fido3fido1fido

Editör: Ismail Usta