Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Hüseyin Avni Özdemir, sağlık çalışanlarına yönelik şiddeti sert bir dille eleştirerek kınadıklarını dile getirdi. Özdemir, beraberindeki heyet ile birlikte Samsun İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Uras ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Uğur Sezgin’i ziyaret etti. Bu ziyarette sağlık sektöründeki çalışmalar ve hizmet kapasiteleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Şiddetin Kınanması ve Sağlık Çalışanlarının sorunlarının yanındayız

Özdemir, ziyarette Samsun'da sağlık alanında yapılan çalışmaların devlet ve özel sektörde gelişmeye devam ettiğini gözlemlediğini belirtti. Sağlık çalışanlarının, sağlık kurumlarının temel taşı olduğunu vurgulayarak, çalışanların memnuniyetinin hizmet kalitesini belirlediğine dikkat çekti. Özdemir, sağlık çalışanlarına yönelik şiddeti kınayarak, bu tür eylemlerin sağlık hizmetlerinin kalitesini olumsuz etkilediğini ve görevlerini yerine getirmelerini engellediğini ifade etti. Ayrıca, sağlık çalışanlarının hak ettikleri şartlara sahip olması gerektiğini vurguladı ve şehrin sağlık alanındaki çalışmalarının şiddeti engelleyici bir konumda olması gerektiğini belirtti.

En Sağlıksız Balık Belli Oldu: İçi Parazitle Dolup Taşıyor, Beslenmesini Leşlerle Sağlıyor! En Sağlıksız Balık Belli Oldu: İçi Parazitle Dolup Taşıyor, Beslenmesini Leşlerle Sağlıyor!

Derneği'nin Samsun için yaptığı çalışmaları önemsiyoruz

İl Sağlık Müdürü Uras, Çarşambalılar Derneği'nin Samsun için yaptığı önemli çalışmaları ve etkinlikleri vurgulayarak memnuniyetini dile getirdi. Uğur Sezgin ise Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği üyesi olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti ve işbirliği vurgusu yaptı.