Anadolu Samsun Dernekler Federasyonu (SAMDEF) tarafından getirilen giyim malzemeleri Kılavuzlu Şehit Niyazi Kaya İlk ve Ortaokulu öğrencilere dağıtılmak üzere okulla getirildi, yardım malzemeleri Asarcık Kaymakamı Fatih İzmirli'ye teslim edildi.

GÜMÜŞÇÜ'NÜN ANISINA

Asarcık'ta 150 öğrenciye yardım yaptıklarını ifade eden SAMDEF Genel Başkanı Metin Şenel, kampanya kapsamında Havza ve Asarcık'ta 350 öğrenciye giyim yardımı yapıldığını belirtti. Şenel, 'Kampanyamıza Federasyonun Genel Sekreteri Ergin Gümüşçü'nün ocak ayında geçirdiği bir kaza sonucu hayatını kaybeden oğlu Dursun Gümüşçü'nün adını verdik. İnşallah genç yaşta kaybettiğimiz bu kardeşimizin anısına düzenlenen kampanya amacına ulaşır' diye konuştu.

TEŞEKKÜR EDERİM

Federasyonun Genel Sekreteri Ergin Gümüşçü ise federasyon yetkililerine teşekkür ederek, "Genç yaşta kaybettiğim oğlumun adına düzenlenen bu kampanyada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu kampanya ile yüzlerce çocuğun mutluluğuna ortak olmak beni ve ailemi mutlu etti" ifadelerini kullandı.
Asarcık Kaymakamı Fatih İzmirli de, kampanyaya emek verenlere teşekkür etti. Asarcık ziyaretinde Genel Başkan Yardımcıları Mahmut Karaman ve Atabey Özbay de eşlik etti.