Ligin üçüncü haftasında, iki maçta iki beraberliği olan, transfer tahtası kapalı olduğu için transfer yapamayan, geçen sezona göre güç kaybetmiş Erzurumspor'un konuğu olduk.
Samsunspor maça ilk iki maça çıktığı kadro ile çıktı.
İlk ondört dakika zevksiz durağan geçti. 14'üncü dakikada hakemin uydurma faul ile Süleyman'ın ayağından yendiğimiz gol ile kendimize geldik oyunun kontrolünü elimize aldık, yirmi dörtüncü dakikada kalemizde iki tehlikeyi kalecimiz Szumski köşeden çıkarttı maçın kaderi ile oynadı.
Kırk üçüncü dakikada Erzurumsporlu Shala ihraç olduktan sonra oyunun kontrolünü tamamen elimize aldık uzatmalarda bulunduğumuz golle ilk devreyi önde kapattık.
İkinci devreye başlarken galip durumda ve rakip on kişi maç farka gider derken Celil'in acemice haraketi penaltıya neden oldu.
Beraberlik golünden sonra tamamen oyun kontrolü bizde idi, maç üçüncü bölgede oynandı ama rakibi önden şişirme toplar ve göbek den delmeye çalıştık kanatlara inip orta yapamadık. Bu kadar tecrübeli oyuncu topluluğu olan bir takımda bu kadar acemice hareketler yapılmaz.
Son dakikada kazandığımız penaltıyı Hasan'a kullandırmak kimin fikriydi acaba? Bu fikri veren kişi iki puanın katili olmuştur.
Normalde duran top kullandırılmayan oyuncuya penaltı attırmak neyin kafası anlamış değilim.
Maçın hakemi Emre Kargı'ya gelince bir maç ancak bu kadar kötü yönetilirdi ve yönetti. Oyunu çok kesti gereksiz kart ve fauller verdi, oyunun gerilmesinin tek nedeni hiç kuşku yok ki maçın hakemi Emre Kargı oldu.
İki puanı ustaların acemice hareketleri verdi, Erzurumspor'un kalecisi Göktuğ da bir puanı aldı.