Bağ-Kur ve SSK emeklileri için zam çalışmalarını hem Çalışma Bakanlığı hem de Hazine Bakanlığı çalışmalarını sürdürüyor. Cumhurbaşkanından sevindirici haber geldi. Emeklilere ek zam çalışmaları için Cumhurbaşkanı Erdoğan “ Emeklilerimizin yüzünü güldürecek adımlarda atacağız inşallah “ ifadesini kullandı. İşte haberin ayrıntıları...

Macaristan dönüşü Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan memur maaşları ve emekli maaşları için güzel haberler verdi. Erdoğan “ memurlar için zam gelirken emeklimiz için zam gelmemesi kabul edilir şey değil. Emeklimizin de rahat edeceği adım atılacak “ dedi.

Anneler Günü Özelinde Cezaevlerinde Açık Görüşme İmkanı Genişletiliyor Anneler Günü Özelinde Cezaevlerinde Açık Görüşme İmkanı Genişletiliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emekliye ek zam müjdesi

Macaristan dönüşü Erdoğan uçakta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Memur toplu sözleşme ve memur maaşı ile ilgili açıklama yaptı.

Muhabir : En son Kabine toplantısının ardından bir açıklamada bulundunuz ‘ İçinde bulunduğumuz ekonomik durumu göz ardı ermiyoruz , yapılan yakınmaları da yakından takip etmekteyiz. Bizim yapmamız gereken vatandaşı memnun etmektir ‘ dediniz. Bu yakınmalar size hangi kanallar aracılığı ile gelmekte ve nasıl bir yakarmalardır. Ocak 2024 dar gelirlere nasıl bir müjdeniz olacak ?

“ YAPILACAK ZAM HERKESİ MEMNUN EDECEK”

Cevap: Memurlar için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız sendikalarla beraber bir çalışma üzerinde. Ekmeklilerimiz için de bir çalışma yapılacaktır. Herkesi memnun edeceğiz inşallah.

Ak Parti’nin enflasyonu tek haneli sayılara düşürülecek, kimsenin şüphesi olmasın.

Editör: Ismail Usta