ANKARA – Türkiye, 2025 Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi’nde iddialı bir şekilde sahne alıyor. Ülkemizi bu prestijli turnuvada Alves Kablo Ampute Futbol Kulübü temsil edecek.

Uluslararası düzeyde önemli takımların katılımıyla gerçekleşecek müsabakalar, yarın Ankara’da start alacak. Şampiyonlar Ligi formatında düzenlenen turnuva, Avrupa'nın en iyi ampute futbol takımlarını bir araya getirecek.

⚽ Alves Kablo Hazır
Türkiye şampiyonu olan ve uluslararası başarılarıyla dikkat çeken Alves Kablo Ampute Futbol Takımı, hem fiziksel hem de mental olarak şampiyonluk için hazır.

🎯 Hedef: Şampiyonluk
Takım yetkilileri, "Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Hedefimiz, kupayı ülkemize getirmek." açıklamasında bulundu.

Dünya Kupası Tarihinde Bir İlk: Mexico City Stadı 2026’da Yine Sahne Alıyor
Dünya Kupası Tarihinde Bir İlk: Mexico City Stadı 2026’da Yine Sahne Alıyor
İçeriği Görüntüle

🏆 Avrupa’nın En Büyüğü Belli Olacak
Ampute futbolunun zirve organizasyonu olarak gösterilen bu turnuva, 5 gün sürecek. Final karşılaşması ve ödül töreni büyük bir ilgiyle takip edilecek.