Kenan Doğulu’nun 50. yaş günü partisi polis baskınıyla sona erdi. Komşularına önceden mektup gönderen Doğulu, yüksek ses şikayetleri üzerine tatsız bir gece yaşadı.

74D78Fs783

Kenan Doğulu’dan Özür Mektubu

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, 50. yaş gününü kutlamak için evinde bir parti düzenledi. Organizasyon öncesinde, komşularına gönderdiği mektupta oluşabilecek gürültü için özür diledi. Doğulu, mektubunda şu ifadelere yer verdi:

"Her sene 31 Mayıs'ta sizlere verdiğimiz geçici rahatsızlık için önden özür diliyorum. Bu cuma da evde, bahçede, eş, dost ve ailemle bir araya gelip 50. yaş günümü kutlayacağız. Normalden biraz daha kalabalık olacağımız için doğal olarak konuşma ve müzik gürültüsü daha fazla olacaktır. Şimdiden affınıza sığınarak bir gecelik sabır ve anlayış rica ediyorum. Olası bir ihtiyaç, uyarı veya destek için bize ulaşmanız gerekirse güvenlik ve koordinasyon müdürümüz Vahdet Bey'e ulaşabilirsiniz. Katılmak isterseniz de bekleriz, listeye eklenmek için lütfen isimlerinizi iletiniz."

Ünlü İsimler Partide Buluştu

Doğulu’nun partisi, ünlü isimlerin akınına uğradı. Gecede, şarkıcının 50. yaş günü için gitar şeklinde beyaz bir pasta yapıldı. Duvarlara "Kenan doğdu" yazılı kartlar asıldı. Kenan Doğulu, eşi Beren Saat ile birlikte dans ederken, "Aşk-ı Memnu" dizisinin oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem ile birlikte poz verdi. Bu kareler, sosyal medyada "Aşk-ı Memnu yeniden başlıyor" yorumlarına neden oldu.

Komşuların Şikayeti Üzerine Polis Baskını

Kenan Doğulu’nun parti öncesi özür dilediği komşuları, gece yarısı devam eden yüksek sesli müzikten rahatsız oldu. Saat 00:00’ı geçmesine rağmen bitmeyen müzik üzerine site sakinleri polis çağırdı. Polis, Acarkent'teki partiye müdahale etti ve gece tatsız bir şekilde sona erdi.

Göbek eriten etkili kür tarifi! Göbek eriten etkili kür tarifi!

B0E2507F51B2A5A

Tatsız Sona Rağmen Mutlu Anlar

Kenan Doğulu’nun 50. yaş günü partisi, polis baskınıyla sona erse de gece boyunca eğlenceli anlar yaşandı. Ünlü isimlerin bir araya geldiği bu özel gece, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.