n

n
n Samsunsporlu futbolcuların dün evinde 1461 Trabzonspor karşısında 90 dakika boyunca sahadaki hırsları ,mücadele güçleri ve de oyun tempoları dolaysıyla oynadıkları futbol maçı kazanma adına yetersiz olunca; böylesi bir karşılaşmanın skoru da doğal olarak 0-0 oldu.
n
n Samsunspor adına özellikle bu yetersiz oyun temposunda hava sıcaklığının da büyük etkisinin olduğunu da kabul etmek gerekir.
n
n Ancak tüm bunlara karşın Samsunspor, dün karşılaşmanın 26. dakikasında Musa Sinan ın ayağından yakaladığı çok net gol pozisyonu ve yine karşılaşmanın ikinci yarısının ilk dakikası içinde 46.dakikada Roberts’in çok müsait durumda rakip ceza sahası hafif sağ çaprazından attığı net şutun golle sonuçlanmaması büyük şanssızlıktı.
n
n Yani Samsunspor 1461 Trbabzonspor karşısında az da olsa maçı kazanabilecek çok net pozisyonlar da bulmadı değil.
n
n Rakip 1461 Trabzonspor ise 90 dakika boyunca tek bir olgun organize atak geliştirip pozisyon bile üretemezken; sadece zaman zaman Samsunspor ceza sahası çevresinde kazandığı fauller sonrası ceza sahası içine gönderdiği duran top organizasyonları ile tehlike yaratmaya çalıştı.
n
n Samsunspor’un dün kafasındaki oyun planında; öncelikli olarak gol yemeden oyunu kontrolünde tutmak ve bunun için de kendi ikinci bölgesini çok adamla savunduğu göründü..
n
n Hal böyle olunca da tüm hücum girişimlerinde dikkat edildiyse ileride ya da ceza sahası içinde gereken sayısal çoğalma gelmedi.
n
n Bu durumda Samsunspor’un rakip kalede üretilecek gol pozisyonları Abdulkadir, Dimitrov gibi futbolcuların topla buluştuklarındaki bireysel becerilerine kalmış oldu...
n
n Bu arada Musa Sinan ın son maçlardaki isteksiz tavırları ve silik futbolunun; bu karşılaşmada da devam ettiğini gördüm..
n
n Biliyorum bu futbolcunun lig arasından bu yana birkaç kulüpten taliplileri var. Tahminim odur ki bu futbolcunun kafası burada değil.
n
n Ligin 32. haftasında Kartalspor ve Göztepe’nin rakipleri karşısında kazanmaları sanırım kümede kalma barajını en az 39 yaptı gibi görünüyor...
n
n Yani bu hafta Samsunspor’un deplasmandaki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasından mutlak puan çıkarması şart oldu.
n
n
n
n
n
n
n
n
n