n

n
n Yer Samsun 19 Mayıs Stadyumu günlerden pazar bir tarafta sezon başından beri sürekli zirve yarışının içerisinde yukarılarda bulunan ve bu anlamda keyfi ve morali sürekli yüksek seviyede olan 1461 Trabzon takımı, diğer tarafta ise sürekli sezon başından beri ligden düşme korkusu ile yatıp kalkan ve halen daha bu korkuyu yaşamaya devam eden ve bu korkudan kurtulmak adına bu müsabakadan mutlak olarak galibiyet ve üç puana ihtiyacı olan Samsunspor.
n
n
n
n Ve bu iki takımın zorlu doksan dakika mücadelesinde müsabakanın orta hakeminin bitiş düdüğü sonrasında sahadan başlangıç skoru olan 0-0 lık skor sonrasında her iki takım da birer puana razı olarak ayrılmak zorunda kaldı.
n
n
n
n Samsunspor, teknik ekip ve oyuncu kadrosu bu müsabakadan galibiyet ve üç puan alarak çıkmak yerine almış olduğu bu bir puan sonrasında ligin tamamlanmasına iki hafta kala hala daha ligden düşme korkusu ile yatıp kalkmaya ve bu anlamda ecel terleri dökmeye devam demiş oldu. Bir başka ifade ile de ligden düşme ve ligde kalabilme yolunda hala daha matematiksel olarak kefeni yırtamamış oldu.
n
n
n
n Her iki takım da müsabakaya kontrollü ve tedbirli oyun anlayışı ve tercihi ile başlayınca ilk 45 dakikalık bölümde iki takım adınada gol sesi çıkmadı.
n
n
n
n Hafta boyunca ve müsabaka öncesinde Samsunspor da teknik sorumlu Besim DURMUŞ yapmış olduğu açıklamalarında müsabakayı kazanmak adına agresif,coşkulu,temposu yüksek ve istekli oynayacağız demişti fakat bu bölümde bizler sahada böyle bir Samsunspor seyredemedik.
n
n
n
n İkinci 45 dakikalık bölüme ilk devreye oranla Samsunspor biraz daha agresif,coşkulu ve istekli başladı,fakat ligde kalabilmek adına kendisini rahatlatacak olan galibiyet ve üç puanı getirecek olan gol ve golleri bulmayı bu devrede de başaramadı.
n
n
n
n Besim DURMUŞ un bu bölümde galibiyet ve üç puana ulaşabilmek adına yapmış olduğu oyuncu değişiklikleri de yetersiz kaldı.
n
n
n
n Rakip takım 1461 Trabzon müsabaka boyunca Samsunspor a karşın eğer 90 dakika boyunca beni fazla rahatsız edip,üzerimde baskı kurmaya kalkmaz ve bana gol ya da goller atmazsan ben de seni fazla rahatsız edip üzerine gelmez sana gol ya da goller atmam düşüncesi ile sahada mücadele etti ve bana bu müsabakadan ligdeki hedefim doğrultusunda bir puan yeterli demiş oldu.
n
n
n
n Evet belki bu müsabakadan bir tarafa galibiyet ve üç puan çıkmamış oldu ama 0-0 lık skor sonrasında müsabaka öncesinde hafta boyunca yazılıp söylendiği gibi sanırım şimdilik de olsa galiba dostluk kazanmış oldu.
n
n
n
n
n