n

n
n Bu sezon ligde kalma yolunda stres ve baskıdan uzak olarak en çok rahat ve relaks bir durumda olduğu bir müsabakaya çıktı Samsunspor bu karşılaşmada.
n
n Bunun nedeni de hepimizin bildiği gibi geçtiğimiz hafta matematiksel olarak ligde kalmayı garantilemesi ve bu sezonun da son müsabakası olmasıydı.
n
n Geride kalan hafta boyunca Samsunspor camiasında ligin tamamlanmasına bir hafta kala matematiksel olarak ligde kalmanın mutluluğu, heyecanı ve sevinci yaşandı.
n
n Aslında gerçekçi olmak gerekirse Samsunspor adına ligde kalmanın mutluluğu,heyecanı ve sevinci adeta bu takımın ve camianın acınılacak ve üzünülecek durumuna sevinmek gibi bir şeydi.
n
n Neyse geldiğimiz noktada bu günümüze ve bu halimize de şükür. Beterin beteri vardır dostum haline şükret desek sanırım haksız sayılmayız.
n
n Müsabakada ilk 45 dakikalık bölüm, konuk takımın 14.dakikada kendi kalesine atmış olduğu gol sonrasında 1-0 Samsunspor lehine sonuçlandı. Bu bölümde her iki takım da orta sahayı kontrolden uzak bir oyun anlayışı ile sahada mücadele edip oynayınca; karşılıklı olarak her iki takım adına da çok net gol pozisyonları oluşmuş oldu.
n
n Karşılaşmada ilk deverede skor 1-0 Samsunspor lehine devam ederken; ilk önce Serkan ÇALIK ardından da Kemal Sabri BAYRAKTAR çok net iki gol pozisyonundan yararlanamadı.
n
n Dakikalar 55 i gösterdiğinde Samsunspor da Besim DURMUŞ un takımın lider oyuncusu Fatih ŞEN i oyundan alıp Halil İbrahim PEKŞEN i sahaya sürmesi; ilk önce oyunun kontrolünün ve hakimiyetinin tamamen konuk takımın eline geçmesine ardından da mücadelenin Samsunspor kalesi önüne yıkılmasına sebebiyet verdi. Bu dakikadan sonra Samsunspor kalesi önünde birden çok gol pozisyonu bulan konuk takım, dakika 69 da skoru 1-1 e taşımasını bildi ve bu skor aynı zamanda karşılaşmanın da skoru olmuş oldu.
n
n Skorun 1-1 olmasından sonra kalan bölümde her iki takımın da sahadaki oyun şekli, bir anlamda alan da razı veren de razı durumuna dönüştü.
n
n 90 dakika sonunda dikkati çeken olay atılan her iki golün de birisi kendi kalelerine olmak üzere konuk takım Adana Demirsporlu oyunculardan gelmiş olmasıydı.
n
n Samsunspor da Kemal Sabri BAYRAKTAR ve Doğan ERDOĞAN müsabaka boyunca sahada göstermiş oldukları performansları ile dikkat çekip beğeni topladı.
n