n

n
n Ligde kalma mücadelesi veren ve bu anlamda şiddetle puan ya da puanlara ihtiyaç duyan iki takımın 90 dakikalık mücadelesinin sonunda sahadan 2-1 lik skor sonrasında gülerek ayrılamasını bilen taraf ev sahibi takım Şanlıurfaspor oldu.
n
n
n
n Her iki takımın müsabakanın geneli olan 90 dakikalık performanslarını dikkate aldığımızda; müsabakayı daha çok isteyenin, arzulayanın, hak edenin kazandığını söyleyip yazmış olsak haksız sayılmayız.
n
n
n
n 90 dakika boyunca sahanın birinci bölgesi olan savunmada,ikinci bölgesi olan orta sahada ve üçüncü bölgesi olan hücum hattında son derece etkisiz ve silik bir oyun sergileyen Samsunspor vardı sahada.
n
n
n
n Bu müsabakada göstermiş olduğu performansı ile Samsunspor, bence bırakın galibiyet ve üç puanı öncelik hedefi olan bir puanı dahi hak edecek bir oyun sergileyemedi.
n
n
n
n İlk 45 dakikalık bölüme ev sahibi olmanın avantajıyla Samsunspor a oranla çok daha istekli, arzulu,baskılı ve yüksek tempoda başladı Şanlıurfaspor.
n
n
n
n Bu baskılı,istekli ve arzulu oyununun karşılığı olarak da mücadelenin henüz daha başları olan 7. dakikada istemiş olduğu gole ulaşmasını bildi ev sahibi Şanlıurfaspor.Gol, takımın siyahi oyuncusu Teteh BANGURA dan geldi.
n
n
n
n İlk devrede Samsunspor adına sadece iki gol pozisyonu vardı ve bu gol pozisyonları da duran toplardan oluştu. Bu pozisyonların ilkinde 20. dakikada takımın duran top ustası usta ayağı Fatih ŞEN in vuruşu rakip takımın kale direğinden geri geldi.Dakikalar 23 ü gösterdiğinde yine bir duran top organizasyonunda Fatih ŞEN rakip kale altı pas içerisine adrese teslim topu gönderdi bay gol Abdulkadir ÖZGEN güzel bir kafa vuruşu sonrasında topu rakip takım kalesine gönderince skor 1-1 oldu.
n
n
n
n İlk 45 dakikalık bölümü 1-1 sona eren müsabakada ev sahibi takıma galibiyet ve üç puanı getiren aynı zamanda müsabakanın skorunu tayin eden gol ev sahibi takım adına dakikalar 60 ı gösterdiğinde yine ilk golün sahibi isim olan Teteh BANGURA dan geldi.
n
n
n
n Müsabakada takımı 2-1 geri düşen Besim DURMUŞ oyuna müdahale etmek ve skoru değiştirmek adına ilk önce Mustafa KAYABAŞI nın yerine Haluk TÜRKERİ yi sonrasında ise Nıkolav DIMITROV un yerine Serkan ÇALIK ı ve son olarak da Fatih ŞEN in yerine de Erdem ŞEN i sahaya sürdü fakat yapmış olduğu bu oyuncu değişiklikleri ve oyuna müdahalesi skoru değiştirmek adına yeterli olmadı.
n
n
n
n Samsunspor bu müsabaka sonunda maalesef puan ya da puanlar almak amacıyla gitmiş olduğu Şanlıurfaspor deplasmanından sahada göstermiş olduğu etkisiz ve silik oyunu sonrasında eli boş olarak geri evine dönmek zorunda kaldı. Neyse ki kendisinin puansız kaybetmiş olduğu haftada ligde kalma yolunda diğer rakipleri olan Göztepe ve Tavşanlı Linyitspor un da haftayı puansız kaybetmiş olmaları, sanırım biraz Samsunspor adına bir teselli olsa gerek.
n