n

n
n İç sahada oynadığımız ve gelen son dakika golü sonrasında 1-1 berabere kaldığımız Konyaspor müsabakası 1-0 mağlup durumdayız mutlak galibiyet ve üç puna ihtiyacımız var dakikalar 75 i gösterdiğinde Besim DURMUŞ oyuna ilk müdahalesini yapıyor ve oyundan aldığı ilk isim Fatih ŞEN.
n
n
n
n Ardından deplasmanda kaybettiğimiz Erciyesspor müsabakası ilk devreyi 1-0 önde kapatmışız ardından ikinci devrede 62 ve 64 te kalemizde görmüş olduğumuz goller sonrasında 2-1 mağlup durumdayız Besim DURMUŞ oyuna müdahale olarak ikinci oyuncu değişikliğine gidiyor oyundan aldığı isim yine Fatih ŞEN.
n
n
n
n Ve son olarak iç sahada 1-1 berabere kaldığımız Adanaspor müsabakası yine mutlak galibiyet ve üç puana ihtiyacımız var ama Besim DURMUŞ son iki müsabakada olduğu gibi oyuna müdahalesini ilk olarak Fatih ŞEN ismini oyundan alarak yapıyor.
n
n
n
n Son üç müsabakada da Besim DURMUŞ un kendisini oyundan alması Fatih ŞEN in yeter artık demesine sebebiyet veriyor ve bu oyuncu da tepki olarak hepimizin gözleri önünde son müsabakada oyundan çıkarken hocasının yüzüne dahi bakmadan direkt olarak soyunma odasının yolunu tutuyor.
n
n
n
n Bu da bize Besim DURMUŞ ile Fatih ŞEN arasında son üç haftadır bazı sorunların yaşandığını,takıntı durumu oluştuğu,ikili arasında pozitif anlamda bir elektrik akımı ve alışverişinin olmadığını çok açık ve net bir şekilde göstermiş oluyor.
n
n
n
n Benim şahsi görüş ve düşüncem Fatih ŞEN bence bu ligin gerek duran topu en etkili ve tehlikeli bir şekilde kullanmada gerekse tecrübe ve deneyim olarak en önde gelen 3-5 isiminden birisidir.
n
n
n
n Bir başka ifade ile de duran toplarda etkili olmada, etkili kullanmada ilk akla gelen isimler Beşiktaş ta Manuel FERNANDEZ, Galatasaray da Selçuk İNAN gerçeği ne ise Samsunspor da da Fatih ŞEN ismi odur.
n
n
n
n Bir teknik adam eğer Fatih ŞEN gibi bir ismin o anda sakatlığı yoksa, sahada çok kötü bir performans ortaya koymuyorsa,oyuncu tarafından çıkma isteği yoksa hem de mutlak olarak galibiyet ve üç puana ihtiyacı olduğu müsabakada iyi oynarken nasıl olur da 90 dakika boyunca sahada tutmaz anlamış değilim.
n
n
n
n Bence Fatih ŞEN bu söylemiş olduğum üç müsabakanın da hepsinde hocası tarafından oyundan alınmış olduğu dakikalara kadar performans olarak çok da iyi oynuyordu.
n
n
n
n Peki gerek müsabaka anında yardımcıları gerekse müsabaka sonralarında çıkıp da birileri Besim DURMUŞ a Fatih ŞEN konusunda hocam sen ne yapıyorsun bastığın dalı kesiyorsun demiyorlar mı.
n
n
n
n Hadi geçtim yardımcılarını peki Başkan Emin KAR futbolun içinden gelen yıllarca bu takımda futbol oynamış kaptanlık yapmış biri olaraktan hocam sen ne yapıyorsun demiyor mu. Neyi bekliyorlar iş işten geçtikten sonramı demeyi bekliyorlar anlamış değilim.
n
n
n
n Sanırım son dört müsabakadır takımının galibiyet ve üç puan alamamış olması; Besim DURMUŞ u bir hayli dikkat dağınıklığına itmiş ve sağlıklı düşünememesine sebebiyet vermeye başlamış.
n
n
n
n Besim DURMUŞ un bu dikkat dağınıklığı ve buna bağlı olarak da sağlıklı olarak düşünemiyor olması; bugünlerde Samsunspor un ligden düşme tehlike bölgesi olan ateş çemberinin içinde yer almasına sebebiyet vermiş durumda.
n
n
n
n Umarım ve dilerim Besim DURMUŞ bir an önce bu dikkat dağınıklığını üzerinden atar ve takımı için sağlıklı düşünmeye başlar.
n
n
n
n Yoksa aksi bir durum ve bu gidişat; hem Samsunspor u hem de buna bağlı olarak kendisini çok daha zor durumlara ve yerlere doğru sürüklemiş olur.
n
n
n