n

n
n Hepinizin bildiği gibi Başkan Emin KAR, uzun yıllar Samsunspor un formasını giymiş alın teri ve emeği ile terletmiş,bu takımın kaptanlığını yapmış ve 1989 yılında hepimizi derinden üzüp yaralayan o malum kazada sakat kalmıştır. Futbol yaşamına son verip tekerlekli sandalye ile yaşama tutunmak zorunda kalan ve son olarak da hiç kimsenin sahiplenmediği bir dönemde sezon başında gelip bu takımın başına başkan olarak seçilmiş bu kulübün ve camianın önde gelen efsane isimlerinden büyük kaptan lakaplı bir ismidir.
n
n
n
n İşte tüm bu yazmış olduklarımdan dolayı başta Samsunspor taraftarları olmak üzere taraflı tarafsız hemen herkesin sevdiği ve saydığı saygın bir kişiliktir. Eğer Samsunspor un şu an içinde bulunmuş olduğu konumdan vede son olarak iç sahada Ankaragücü karşısında alınan bu mağlubiyetten dolayı başta taraftar grupları olmak üzere Samsunsporluyum ve Samsunspor sevdalısıyım diyen hemen herkes, başta Besim DURMUŞ ve ekibi olmak üzere oyuncu kadrosuna ağır eleştirilerde ve tepkilerde bulunmuyorlar ise; teknik ekibi istifaya çağırmıyorlar ise bu tamamen Başkan Emin KAR a sevgi ve saygılarından, ardından da şu anda ligde genel sıralamada ligde kalabilmek,ligden düşmemek adına çok kritik bir dönemeçten geçen Samsunspor a zarar vermemekten dolayıdır.
n
n
n
n Eğer bugün Samsunspor un başında başkanlık koltuğunda Emin KAR yerine başka bir isim olmuş olsaydı bugüne kadar göstermiş oldukları performans karşısında benim şahsi görüşümdür daha haftalar öncesinden yönetim istifa etmiş, Besim DURMUŞ ve ekibi çoktan gitmiş yerine çok daha değişik isimler gelmişti bu takımın başına, yönetici ve teknik ekip olarak.
n
n
n
n Ligde artık zaman çok daraldı ve ligin tamamlanmasına dört haftalık bir bölüm kaldı.Samsunspor kalan son haftalarda kendi hanesine çok rahat bir şekilde üç puanı yazdırabileceği Ankaragücü mücadelesini kendi saha ve seyircisi önünde kaybederek ligde kalma yolunda rakiplerine oranla biraz daha rahat ve avantajlı olan konumunu bence çok daha zor ve dezavantajlı bir hale sokmuştur.
n
n
n
n Bu saat ve dakikadan sonra kalan haftalarda hiç kimse gel kardeşim senin adın Samsunspor takımı sana bu ligden düşmek yakışmaz al sana ligde kalabilmek adına lazım gelen puan ya da puanlar demez.Düşene hiç kimse acımaz bir tekme daha vururlar ki iyice yerlere ayağa düşesin diye.
n
n
n
n Ben buradan köşe yazımdan başta Besim DURMUŞ ve ekibi olmak üzere tüm oyuncu kadrosuna diyorum ki;bu takımı ligde tutabilmek adına hiç vakit kaybı yaşamadan kalan dört haftalık dilim içerisinde lazım gelen puan ya da puanları bir an önce toplamaya başlayın ve işi son haftalara bırakmadan matematiksel olarak bu işi bitirin. Çünkü bu takımı sürekli olarak buralarda tutan ve buralara getiren sizler oldunuz.
n
n
n
n Yoksa pek söyleyip yazmak istemiyorum ama aksi bir durum karşısında sizleri bu camiada bulunduğunuz konumda,görevinizin başında Başkan Emin KAR a olan sevgi,saygı ve güven de tutamaz gibi geliyor bana bizden yazıp söylemesi bir dost olarak.
n