n

n
n Hatırlanacağı gibi Samsunspor, sezona teknik kadro olarak Erhan ALTIN ve ekibi ile başlamış, daha sonra saha içi alınan skorlarda işler iyi gitmeyince ligin ilk devresinde 12.hafta sonunda bu teknik kadro ile yol ayrımına gitmek zorunda kalmış ve bu ekibin yerine de göreve Besim DURMUŞ ve ekibi gelmişti.
n
n
n
n Besim DURMUŞ ve ekibinin de Samsunpor un başında çıkmış olduğu ilk resmi müsabakası 13.haftada deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Ankaragücü mücadelesi olmuştu.
n
n
n
n Ve yine hatırlanacağı gibi o günlerde Besim DURMUŞ un devralmış olduğu Samsunspor, ligde düşme hattı içerisindeydi şimdilerde gelmiş olduğumuz noktada da Samsunspor hala daha ligde düşme hattı içerisinde ve ligde kalma mücadelesi veriyor.
n
n
n
n Şimdi ise aynı Ankaragücü takımı bu hafta sonunda pazar günü saat 14.00 da 19 Mayıs Stadyumu nda Besim DURMUŞ lu Samsunspor a konuk olmuş olacak.
n
n
n
n Umarım ve dilerim bu müsabakanın skoru da Samsunspor adına ligin ilk devresindeki gibi olmaz ve Samsunspor takımı ligde kalma yolunda kendisine daha çok lazım olan galibiyet ve üç puanı yazdırmasını bilmiş olur.
n
n
n
n Her iki takımın da bu müsabaka öncesinde ligdeki genel sıralamadaki yerlerine baktığımızda öncelikli olarak her iki takımın da ligden düşmeme, ligde kalabilme ve tutunabilme mücadelesi içinde olduklarını görüyoruz.
n
n
n
n Ayrıca her iki takımın da bu ligde mücadele eden takımlar arasında en az galibiyete sahip iki takım olduğu da çok açık ve net bir şekilde ortada. Sezon başından bu müsabaka öncesine kadar geride kalan 29 hafta sonunda Ankaragücü takımı sahadan sadece beş müsabakadan galibiyet ve üç puan ile çıkabilirken, Samsunspor takımı ise bu takımdan bir fazlası yani altı galibiyet ve üç puan ile çıkabilmiş.
n
n
n
n Her ne kadar matematiksel olarak ligde kalmayı garantileyememiş olsa da ve hala daha ligde kalma mücadelesi veriyor olmuş olsa da şu ana kadar toplamda elde etmiş olduğu 33 puan ile Samsunspor, 23 puan ile ligin dibinde bulunan ve buraya demir atmış olan rakibi Ankaragücü ne karşın ligde kalma yolunda bir hayli fazlaca avantajlı ve çok daha rahat konumda.
n
n
n
n Benim şahsi görüş ve düşünceme göre bu hafta sonunda oynanacak olan müsabakadan Samsunspor sahadan galibiyet ve üç puan ile çıktığı takdirde ligde kalma yolunda çok büyük bir mesafe katetmiş olur, rakibi Ankaragücü de bu müsabakadan sahadan eliboş olarak ayrıldığı takdirde bu lige havlu atmış olur ve bu müsabakadan sonra bu ligde oynayacak olduğu kalan müsabakalara bu ligin misafir takımı olarak sahaya çıkar.
n
n
n
n Hepinizin bildiği gibi bu hafta sonu oynanacak olan müsabakalar ile birlikte ligin tamamlanmasına,sezonun sonlanmasına beş hafta gibi çok az bir zaman dilimi ve süresi kaldı.
n
n
n
n Bu kalan beş haftalık zaman dilimi içerisinde en kısa zamanda bu önümüzdeki iki haftalık periyotta en büyük dileğim ve temennim öncelik olarak Samsunspor un matematiksel olarak bu ligde kalmayı garantilemiş olması ve ardından da geriye kalan üç haftalık periyotta da bu sezon içerisinde forma giyme şansı yakalamış olan ve altyapıdan gelen gençlerimizden Ercan YAZICI,Canberk AYDIN,Doğan ERDOĞAN ve Kemal BAYRAKTAR dan sonra bugüne kadar forma şansı giyme şansı bulamamış olan başta kaleciler Furkan KÖSE ve Eren YILMAZ olmak üzere Mehmet YILMAZ,Canberk DİLAVER,Yankı ŞENGÜN,Enes KÖKTAŞ ve Erdi DİKMEN ve yazmayı unutmuş ya da atlamış olabileceğim genç yeteneklerimizi altyapı müsabakalarında olduğu gibi en üst kadroda bu forma içerisinde görebilmek ve onları seyretme zevkine ulaşabilmektir.
n
n
n
n Geçmiş yıllarda ve sezonlarda bizler bu Samsunspor takımının sahada mücadele eden ideal onbir kadrosu içerisinde en az 6-7 ismin bu şehrin ve bu takımın kendi öz evlatlarından ve değerlerinden oluştuğunu gördük,yaşadık ve hep birlikte seyrettik.Şimdilerde neden bunun bir başlangıcı olmasın ki...
n
n
n
order abortion pill redirect where can i buy abortion pills