n

n

n

n Samsun ’a her gelişim bana mutluluk ve enerji veriyor. Bu kez de bir ödül töreni için geldik. Kısa da olsa dost ve arkadaşlarımla buluştum. Meşhur pidemizi ve balıklarımızı doyasıya yedim. Bence dünyanın en lezzetli balığı

n

n Karadeniz’de. Kalkan balığının Rusya’dan geldiği söylenir. Ancak orada yediğim kalkan balığı çok lezzetsizdi. Hasılı Samsun bir incidir gönlümde.

n

n Bu ziyaretin en güzel yanı Uğur Dündar ve Gazeteciler Federasyonu Başkanı

n

n Atilla Sertel ile tanışmak oldu. İkisi de çok iyi hatip ve nüktedan hoş insanlar.

n

n 12 yıllık Türkiye arenası ve iktidarın, iktidarsızlığını çok güzel özetlediler.

n

n Samsun halkı onları kucakladı. Gazete köşemi takip eden bütün okurlarımın beni teşvik eden güzel söz ve iltifatlarına sonsuz teşekkürler ediyorum.

n

n Bütün bunlar beni inanılmaz motive ediyor. Samsun’da yaşayanlar, bilmem bizler kadar değişimi fark ediyorlar mı? Artık Samsun metropol görüntüsü kazanmış. Şehir inanılmaz bir şekilde büyüyor ve değişiyor.

n

n Bütün bunlar beni mutlu etmeye yetmiyor. Çünkü Türkiye artık Osmanlı’da olduğu gibi hasta adam portresine büründü. Ülkemiz yolsuzluk yalan,çıkar,rüşvet çarkı içinde dönüyor. 12 yıldır aynı mezarda yatan cemaat ve iktidarın kavgası Türkiye’yi dibe çekti. Bir devlet bütçesi kadar para ayakkabı kutularından çıktı. Boş ayakkabı kutusu gösteren kadını tutuklamakta çok haklı idi polis bence. Kadın suçlu elbette .Hiç boş kutu gösterilir mi ? İçine yeşil dolarları doldurup göstermeli idi.

n

n Her şey suç oldu. Konuşmak ,yazmak,düşünmek suç. İnternet ve sosyal paylaşmalar suç. Nefes almak suç.Yumurta atmak dünyanın en eski ve en masum protesto şeklidir. O dahi suç. Peki ne suç değil onu bilsek de öğrensek. Artık böyle kirli bir ülke de yaşamaktan nefret ediyorum.

n

n Bir de üstüne üstlük masumiyet rolleri oynanıyor alenen.

n

n Bunun adı halk ile dalga geçmek hatta halkı aşağılamaktır.Son olaylar nedeni ile Türkiye’nin 100 milyon doları batmış,ülke tükenmiştir.

n

n Yalan söylemek bir yetenektir. Yüzsüzlük,kimlik ve kişiliksizliktir. Kimi kendi çıkarı için kimi ise toplum çıkarı için, kimileri de iktidar sevdası için yalan söyler. Dünyanın en eski mesleği ve işidir yalan söylemek.

n

n Yalandan,riyadan,kibirden ve saltanattan uzak aydınlık bir Türkiye için, kenetlenmenin zamanı gelmiştir.

n

n

n

n LÜTFEN KAPILARINIZIN ÖNÜNE SOKAK HAYVANLARI VE KUŞLAR İÇİN BİR KAP YEMEK KOYUNUZ.ONLAR KONUŞAMIYOR…

n
n

n

n