Dr. Tuba Bayrak Uluışık 11 yıldır radyoloji uzmanı olan ve yaklaşık 9 yıldır Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde radyoloji uzmanı olarak çalışan Dr. Tuba Bayrak Uluışık uzun yıllardır kazandığı tecrübesi ile artık kendi özel kliniğinde daha uygun şart ve koşullarda ultrason işlemlerini yapmak için Samsun'un ilk ve tek özel ultrasonografi kliniğini Atakum'da hizmete açtı.



VERİLEN RAPORLAR TÜM HASTANELERDE GEÇERLİ
Özellikle pandemi döneminde sağlık ve sosyal hayatımızda oluşan değişiklikler ve kısıtlamalar hastaların tetkik ve kontrollerinin hastaneye gitmeden de yapılabilmesi talebini ve ihtiyacını doğuruyor. Pandemi döneminde tüm hastanelerde yaşanan yoğunluk ve uzayan randevulardaki problemin giderilmesi, aynı zamanda pandemi sürecinde hastaneye gitmek istemeyen hastaların daha konforlu ve hijyenik bir ortamda tetkiklerini yapmalarına olanak sağlamak isteği ile bu yola çıktığını söyleyen Uluışık; "Kliniğimiz Sağlık Bakanlığı onaylı ve ruhsatlı olup raporlarımız tüm hastanelerde geçerlidir. Kliniğimizde gebeler için 4 Boyutlu Ayrıntılı Renkli Ultrason ve Obstetrik Ultrason, yenidoğan bebeklerde Kalça Ultrasonu ve cinsiyet farketmeksizin her yaş grubuna Karın Ultrasonu, Böbrek Ultrasonu, Tiroid ve Boyun Ultrasonu, Meme Ultrasonu ve Renkli Doppler Ultrason tetkikleri yapılmaktadır" dedi.

Samsun'un Atakum İlçesi Mimarsinan Mahallesi, Alpaslan Bulvarı, Park Apt. B Blok No:23 Kat:5 Daire:13 (Medical Park Hastanesi yanı) adresinde hizmete giren klinikte tüm ultrasonografi tetkikleri aynı gün içerisinde yapılabilmekte.
Klinik; rahat, sakin, huzurlu ve steril bir ortamda ultrason yaptırmak isteyenleri bekliyor.

Detaylı bilgi ve randevu için 0533 093 55 82 nolu telefon hattından ulaşabilirsiniz.