• DOLAR 32,24 %0.22
  • EURO 35,15 %0.14
  • ALTIN 2.469,71 %0.08
  • BİST100 10.178 %0.19
  • BITCOIN 66.065 %5.28
  • ETHERIUM 3.008 %3.08
14°

Canik belediyesi Haberleri

canik belediyesi haberleri ve güncel canik belediyesi gelişmeleri, canik belediyesi ile ilgili tüm video, canik belediyesi fotoğrafları ve canik belediyesi haberleri Haber Gazetesi - Samsun Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede kan bağışı konusunda toplumsal farkındalık oluşturmaya yönelik projeler gerçekleştirmeye devam ettiklerini belirtti.

GÜNCEL

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Samsun'un en büyük ve kapsamlı engelsiz parkını ilçeye kazandırdıkları belirtti.

GÜNCEL

Canik Belediyesi’nin ilçede çocuk ve gençlere yönelik gerçekleştirdiği programlardan büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten veliler, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’ya...

GÜNCEL

Canik Belediyesi’nin ilçede gerçekleştirdiği ücretsiz Mesleki Türkçe Eğitimleri vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor.

GÜNCEL

Canik Belediyesi, ilçede geleneksel hale getirdiği okul etkinlikleriyle öğrencileri eğitici ve eğlenceli aktivitelerle buluşturmaya devam ediyor.

GÜNCEL

Canik Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından ilçenin gelişim sürecine katkılarda bulunmak ve cezalı duruma düşmemek adına, vatandaşların belirtilen süre içerisinde...

GÜNCEL

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçedeki muhtarlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi.

GÜNCEL

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, çocukların ve vatandaşların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tebrik etti.

GÜNCEL

Canik Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda birbirinden güzel hediyeleri vatandaşlarla buluşturacak.

GÜNCEL

Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede denetim ve kontrollerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

GÜNCEL

Canik Belediyesi’nin ilçede düzenlediği Kadir Gecesi Özel Programı’nda binlerce vatandaş, Kadir Gecesi’ni birlikte idrak etmek üzere bir araya geldi.

GÜNCEL

Canik Belediyesi, ilçede düzenleyeceği Kadir Gecesi Özel Programı ile Dünya Kur’an Güzel Okuma Birincisi, dünyaca ünlü hafız Ahmed Ebul Kasımi’yi...