• DOLAR 32,27 %0.26
  • EURO 35,21 %0.23
  • ALTIN 2.471,14 %0.14
  • BİST100 10.320 %1.59
  • BITCOIN 64.600 %-0.41
  • ETHERIUM 2.945 %-1.01
11°

Ramazan Bayramı Haberleri

Ramazan Bayramı haberleri ve güncel Ramazan Bayramı gelişmeleri, Ramazan Bayramı ile ilgili tüm video, Ramazan Bayramı fotoğrafları ve Ramazan Bayramı haberleri Haber Gazetesi - Samsun Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Ünye, Ramazan Bayramı’nda binlerce vatandaşı ağırladı. Bayramın 9 günlük tatille birleştirilmesi nedeniyle gurbetteki vatandaşlar Ünye’ye gelerek sevdikleriyle hasret giderdi.

Diyarbakır

Diyarbakır'da Ramazan Bayramı coşkusu ciğer kebabıyla doruğa ulaştı! Bayram süresince Diyarbakırlılar, geleneksel lezzetleri arasında yer alan ciğer kebabını tercih etti.

GÜNDEM

Ramazan Bayramı'nda Hatay'daki taksiciler, vatandaşlara anlamlı bir jest yaptı.

Yaşam

Ramazan Bayramı'nın birinci günü Edirnekapı Şehitliği, vatan için canlarını feda eden kahramanları anmak için gelenlerle doldu.

GÜNCEL

Ramazan Bayramı'nın ilk 4 günü karayollarında yaşanan trafik kazaları gölgeledi.

Antalya

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı tatili süresince vatandaşların rahatça seyahat edebilmesi için önemli bir adım attı.

Düzce

Düzce'de motokurye Resul Gür, Ramazan Bayramı tatili öncesinde sürücülere kurallara uymaları konusunda farkındalık yaratmak amacıyla dikkat çekici bir eylem gerçekleştirdi.

SAMSUN

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile Canik Şehit Tayfun PEKEL Anadolu Lisesi öğrencileri, Ramazan Bayramı öncesi trafikte...

GÜNCEL

Ramazan Bayramı tatili 2024 idari izin kararıyla birlikte 9 gün olarak değerlendirilecek. Bu noktada tatil planı olanlar bayramda köprüler ve...

GÜNCEL

Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte birçok kişi sevdiklerine kavuşmak ve tatil yapmak için uzun yola çıkmaya hazırlanıyor.

EKONOMİ

Emeklilerin 3 bin liraya çıkartılan bayram ikramiyesinin ödemeleri bugün başlıyor. Ödemeler 5 Nisan'a kadar yapılacak. Detaylar Haberimizde.