İhanetin böylesi tarihimizde hiç görülmedi.
Ocağın adı Peygamber Ocağı. Tarihte bu ocak, her dem milletinin yanında olmuştur.
Asker doğan, asker yaşayan ve asker olarak ölen bir milletin çocukları böyle bir ihanetle hiç karşılaşmadı.
' SULH' grubu değil, 'Vatana ve Millete İhanet Şebekesi'
Alın teri ve göz nuru ile biriktirdiği servetini askerine verip onu giydirip silahlandıran bu millet hiçbir zaman kendi parasını verdiği silah ile kucağında büyüttüğü evladı tarafından kurşunlanmadı.
Bu millet, Peygamber Ocağı olarak nitelendirdiği askerinin uğrunda canını feda etmeye hazır olduğu komuta merkezi Genelkurmay'ın önünde kurşunlanacağını hiç, hiç mi düşünemezdi.
Bu millet, geçmişte işgal kuvvetlerinin, bugün de Batı hesabına ülkemizi bölmeye çalışan ve binlerce sivil ve askerimizi şehit eden PKK'nın yaptığı ihaneti yapabilecek bir askerini düşünebilir miydi?
Askeri hava meydanından kaldıracağı F-16 savaş uçağı ile milletin iradesinin fiziki sembolü Büyük Millet Meclisi'ni bombalayacak, helikopterle de canını dişine takarak terörle mücadele eden Özel Harekat merkezinde katliam yapacak, bu ihaneti ve kalleşliği kim düşünebilirdi?
Hayır, tarihimizin hiçbir noktasında böylesi bir ihanet görülmemiştir. Bunu yapanın ve yaptıranın DNA'sında milletimizin zerresi yoktur ve olamaz da.
Genelkurmay Başkanı'nı esir alacaksın, ondan sonra da Emniyet Müdürlüğü'nü gidip bombalayacaksın.
Bunu PKK'dan ya da işgal güçlerinden başka kim yapabilir?
Tankları milletin üzerine süreceksin, tüfeğinin namlusunu halkına çevireceksin ve sivillere ateş etmeyen Mehmetçiği vuracaksın. Ve sen hangi milletten, kimin askerisin?
Evet, ordusuna ve masum halkına bu şekilde ihanet eden bir askere bu zamana kadar hiç rastlamadık.
Ve sosyal medya aracılığıyla darbecilere karşı sokağa çıkmayı değil, evlerinde oturmayı öğütleyenlere ve de aynı kalıptan çıkmış sözde lanetleyicilere yazıklar olsun diyoruz.
Tarihimizin akışını değiştirmeye çalışan bu ihanet şebekesine karşı aziz milletimizin direnişi demokrasi ve insan hakları tarihimiz açısından bir milat olmuştur.
Milletimizin bu kahramanca direnişi bir destandır.
160'ı aşan şehidimiz ve 1500'ü aşkın gazimiz aziz milletimizin şanlı tarihinde yerlerini almışlardır.
Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabr-i cemil, gazilerimize acil şifalar diliyor ve milletimize de geçmiş olsun diyoruz. Selam ve dua ile…