BAŞKAN İHSAN KURNAZ: “İLKADIMLI HEMŞEHRİLERİMİZİN SORUNLARINI ÇÖZÜME KAVUŞTURUYORUZ”

ALTINORDU’NUN İMAR PLANI ONAYLANDI ALTINORDU’NUN İMAR PLANI ONAYLANDI

Derebahçe Mahallesi’nde yürütülen üst yapı ve temizlik çalışmalarını yerinde inceleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Yer ve bölge ayrımı yapmaksızın ilçemizde başlatılan ve en büyük hedefimiz olan yenileme ve temizlik çalışmalarını adım adım yerinde inceleyerek İlkadımlı hemşerilerimizin sorunlarını çözüme kavuşturuyoruz” dedi.

İlkadım’da dur durak bilmeden devam eden çalışmaları yerinde inceleyip, vatandaşların taleplerini birinci ağızdan dinlemeye devam eden İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Derebahçe Mahallesi’nde yürütülen çalışmaları mahalle muhtarı Kazım Öksüzoğlu birlikte yerinde inceledi.

Cadde, sokak düzenlemelerine de ayrıca önem veriyoruz. Bu çalışmalar esnasında gerek esnafımızın gerekse mahalle sakinlerimizin taleplerini dinliyoruz ve bu taleplerin çözümü için de talimatlarımızı veriyoruz.

Belediyemizle ilgili olmayan konularda da ilgili birimleri bilgilendirip vatandaşlarımızın taleplerinin yerine getirilmesini sağlıyoruz. Hedefimiz İlkadım’ı daha modern ve yaşanabilir bir kent haline getirmek ve gelecek nesillere emanet etmektir” şeklinde konuştu.

Mahalle sakinleri de yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı İhsan Kurnaz’a teşekkür ederek, memnuniyetlerini ifade ettiler.

Editör: Arda KERSU