• İnciraltı Kent Ormanı
  • Yeşilyurt Tabiat Parkı
  • Karagöl Tabiat Parkı
  • Narlıdere Gölet Parkı
  • Balçova Teleferik

İnciraltı Kent Ormanı, İzmir'in en büyük ormanlarından biridir. Orman, 1300 dönümlük bir alanı kaplamaktadır. Ormanın içerisinde, piknik alanları, yürüyüş parkurları, bisiklet yolları ve çocuk oyun alanları bulunmaktadır.

Yeşilyurt Tabiat Parkı, İzmir'in en güzel tabiat parklarından biridir. Park, 1000 dönümlük bir alanı kaplamaktadır. Parkın içerisinde, piknik alanları, yürüyüş parkurları, bisiklet yolları ve gölet bulunmaktadır.

Karagöl Tabiat Parkı, İzmir'in en yüksek noktasında yer almaktadır. Park, 3500 dönümlük bir alanı kaplamaktadır. Parkın içerisinde, piknik alanları, yürüyüş parkurları, bisiklet yolları ve göl bulunmaktadır.

Narlıdere Gölet Parkı, İzmir'in en popüler göllerinden biridir. Gölet, 500 dönümlük bir alanı kaplamaktadır. Göletin çevresinde, piknik alanları, yürüyüş parkurları, bisiklet yolları ve çocuk oyun alanları bulunmaktadır.

İzBB Yayınları’ndan 9 yeni kitap İzBB Yayınları’ndan 9 yeni kitap

Balçova Teleferik, İzmir'in en güzel teleferiklerinden biridir. Teleferik, 2000 metre yüksekliğe çıkmaktadır. Teleferikten, İzmir'in muhteşem manzarasını seyredebilirsiniz.

İzmir'de, bu beş piknik alanının yanı sıra, daha birçok piknik alanı bulunmaktadır. İzmir'de piknik yapmak, şehrin stresini atmanın ve doğa ile iç içe olmanın en güzel yollarından biridir.

Editör: Vadi Sağdıç