Ligin en genç takımı, yirmi bir kişilik kadroda on altı oyuncusu altyapıdan yetişen oyunculardan kurulu Bursaspor, tecrübeli oyunculardan kurulu Samsunspor'a futbol resitali sundu.

Nasıl takım oyunu oynanacağını, nasıl defansdan topla çıkılacağını, nasıl hücuma kalkınacağını, nasıl rakip takım uyutulucağını; Bu işin bir inanç işi olduğunu, her şeyin maddiyat olmadığını, gençlere güvenilmesi gerektiğini gösterdi.

Ali Akman, Batuhan Kör ve Burak Kapacak'tan kurulu ileri üçlünün çok genç ve çok etkili olduğunu Metin Şentürk'ün bile gördüğüne inanıyorum ama bizim analizciler ve teknik heyet nasıl görememiş onu anlamıyorum.

İlk yarı yediğimiz iki gol evlere şenlikti.

Bu kadar basit gol yersen, rakip defansı çok yumuşak oyunculardan kurulu bu defans da on altı köşe vuruşu kullanıp golü bulamıyorsan süper lige çıkmak hayal olur.

Maça başlanan kadro 'beraberlik bizim için iyi sonuç' kadrosu gibiydi.

Takımın en büyük sorunu güçsüzlük, tepkisizlik, korku ve kendilerine güvensizlik.

Hal böyle olunca puan kayıpları kaçılınmaz olur.

Devre arasına ne kadar az kayıpla girersek şansımız o kadar çok olur.

En büyük şansımız rakiplerimizin de istikrarsız sonuçlar alması.

Maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, bizim açımızdan mükemmel bir maç yönetti, tüm takdir haklarını bizden yana kullanması yetmediği gibi
Bursaspor takım kaptanı Özer Hurmacı, atmış ikinci dakikada görmüş olduğu kırmızı kart ve o genç oyuncuları yalnız bırakmasıda galip gelmemize yetmedi.