112 milyon dolarlık Dogecoin yatırımı kripto dünyasında heyecan yarattı. Kripto analizleri ile dikkat çeken Ali Martinez, 31 Mayıs tarihinde paylaştığı X gönderinde, son 72 saat içerisinde 11 milyon dolar değerinde 700 milyondan fazla DOGE alımı gerçekleştiğini yazdı. Martinez, “Dogecoin balinalar son 72 saat içinde yaklaşık 112 milyon dolar değerinde 700 milyondan fazla DOGE satın aldı!” ifadelerini kullandı.

Bitcoin Yatırımcılarına AB Vatandaşlığı Müjdesi! Bitcoin Yatırımıyla AB Vatandaşlığı İçin Şartlar Neler? Bitcoin Yatırımcılarına AB Vatandaşlığı Müjdesi! Bitcoin Yatırımıyla AB Vatandaşlığı İçin Şartlar Neler?

Uzun süredir uykuda olan DOGE balinalarının bu hareketi, yükseliş yönlü bir beklenti olduğu şeklinde yorumlandı. Gözler DOGE fiyatına çevrilirken CoinMarketCap verilerine göre beklenen yükseliş henüz yaşanmadı.

Güncel verilere göre DOGE son 1 ayda yüzde 17 civarında artsa da son 7 günde yüzde 7’den fazla düşüş yaşadı. Son 24 saatlik zaman diliminde de düşüşü devam ettiren DOGE, bu yazıldığı saat itibarıyla 0,1558 dolardan işlem görüyor.

DOGE balinalarının yüklü satın alım kararı henüz fiyatlara yansımamış olsa da DOGE topluluğu ünlü meme coin’in ralli yapacağı günü heyecanla bekliyor. Bununla birlikte bazı yatırımcılar, DOGE yerine alternatif projelere yöneliyor.

Bilindiği üzere DOGE’nin yukarı yönlü artışı, adında “Doge” geçen coin’ler üzerinde de pozitif etki yaratıyor. Yeni başlayan ön satışı ile 1,5 milyon dolara ulaşan PlayDoge, hem projenin adı hem de hikayesi ile yatırımcıların dikkatini çekiyor.

PlayDoge Token 1,5 Milyon Dolar Bandında

İndirimli ön satış etkinliğine katılarak PlayDoge token satın almak isteyen yatırımcı sayısı büyük bir hızla artıyor. Ön satışın ilk gününde 500 bin dolara yakın fon toplamayı başaran PlayDoge, henüz bir hafta dolmadan 1,5 milyon dolar bandına yükseliyor.

PLAY sembolü ile geliştirilen 2 boyutlu ve 8 bitlik bir dünyaya sahip PlayDoge token, oynadıkça kazandıran özelliği ile yatırımcıların dikkatini çekiyor. Oyna-Kazan temalı en iyi Doge projesi olmayı hedefleyen PlayDoge, efsanevi Tamagotchi dijital evcil hayvan konseptini dijital kripto ekonomisi ile bir araya getiriyor.

Yüksek çözünürlüklü piksel grafikler, dokunmatik ekran kontrolleri, eğlenceli evcil hayvan etkileşimi ve blok zinciri entegrasyonu ile PlayDoge, 90’ların sanal bebek çılgınlığını 21. yüzyıla uyarlıyor.

Projenin hikayesine göre 2024 yılında kripto topluluğu gizemli bir olayla sarsılıyor ve ikonik bir meme coin olan tüm Doge’ler bir anda ortadan kayboluyor.

Doge topluluğu arasında panik havasının yayılmasına yol açan bu durum, günün birinde bir Doge sahibinin terk edilmiş bir atari salonunda bir makine keşfetmesine kadar devam ediyor. PlayDoge ile katılımcılar, dijital Doge arkadaşlarının 90’lardaki pikselli dünyadan kaçmasına yardımcı olmaya çalışıyor. Hem eğlenen hem de oynadıkça kazanan yatırımcılar, elde ettikleri başarılar karşılığında ödüllendiriliyor.

PlayDoge’de katılımcılar, tamamladıkları mini oyunlar karşılığında projenin native tokeni PLAY token kazanıyor. BNB Akıllı Zinciri üzerinde inşa edilen bir BEP-20 tokeni olan PlayDoge token, oyun içi satın almalar ve premium bir takım özelliklere erişim için kullanılıyor.

Katılımcıların ödül almaya hak kazanması için PlayDoge evcil hayvanını doyurması, onunla oynaması, uyutması ve tıbbi bakım konusunda ona destek olması gerekiyor. Görevleri yerine getiremeyen katılımcıların Playdoge’leri ölüyor ve oyun yeniden başlıyor.

Oyunda bir liderlik tablosu da bulunuyor. Oyuncuların liderlik tablosunda yer alması ve bonus olarak PLAY token kazanabilmesi için projenin native tokeni olan PlayDoge token satın alması gerekiyor.

PlayDoge Token Satın Almak İçin Bilmeniz Gerekenler

En iyi Oyna-Kazan temalı DOGE oyunu olarak lanse edilen PlayDoge tokenin toplamda 9,4 milyar adet token arzı bulunuyor. Bu arzın yüzde 50’si indirimli ön satış etkinliğine, yüzde 20’si topluluk ödüllerine, yüzde 11,5’i likiditeye, yüzde 20’si pazarlamaya, yüzde 12,5’i proje fonlarına ve yüzde 6’sı staking özelliğine tahsis ediliyor.

Borsa listelemeleri öncesinde indirimli fiyatlardan PlayDoge token satın almak isteyen yatırımcılar, 40 aşamalı ön satış etkinliğine katılabiliyor. Erken aşamada projeye dahil olan yatırımcılar, borsa listelemeleri öncesinde daha fazla potansiyel kazanç elde ediyor. Ön satış başlayalı henüz 1 hafta bile dolmadığından fiyatlar en düşük seviyede oluyor.

Etkinliğin her aşaması için 117 milyon 500 bin adet PlayDoge token ayrılıyor. İlk aşamada 0,005 dolar olarak fiyatlanan PlayDoge token, son aşamaya gelindiğinde 0,00539 dolara yükseliyor.

Katılımcılar dilerse PlayDoge tokenleri stake ederek yüksek APY ve blok ödüllerinden yararlanabiliyor. Pasif gelir elde etme imkanı sunan staking ödüllerinin, 3 yıla yayılacak şekilde dağıtılması ve bu sayede topluluğun desteklenmesi planlanıyor.

İndirimli ön satışta şu ana kadar toplanan fonlar ile 1,5 milyon dolar bandına yükselen PlayDoge satın almak isteyen yatırımcılar, mevcut aşamada token başına 0,00501 dolar ödüyor. Yatırımcılar, BNB, USDT, ETH ve kart işlemleri kullanarak ödeme yapabiliyor.

Token sahipleri dilerse referans özelliği ile ekstra PLAY token kazanma şansı yakalayabiliyor. Öner-Kazan seçeneği ile yatırımcılar, tavsiye ederek getirdikleri yatırımcının satın aldığı PLAY token tutarının yüzde 5’i kadar bonus ödül kazanabiliyor.