Kripto gündeminde bu hafta en çok konuşulan konu ABD Merkez Bankası FED’in faiz kararı oldu. Büyük bir heyecanla beklenen karar öncesindeki belirsizlik, kararın 12 Haziran’da açıklanması sonrasında yerini gerilemeye bıraktı.

Beklendiği üzere faizleri sabit tutarak yüzde 5,25 ila 5,5 aralığında bırakan FED’in faiz kararının ardından lider kripto Bitcoin, 1000 dolardan fazla değer kaybetti. CoinMarketCap verilerine göre BTC bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 67 bin bandından işlem görürken beklediğini alamayan yatırımcılar, en iyi altcoin projeleri hangileri sorularını sormaya başladı.

En İyi Altcoin Projeleri Hangileri?

Deneyimli yatırımcıların bildiği üzere kripto dünyasında en iyi altcoin projeleri gündeme göre değişiklik gösteriyor. Örneğin, siyasi gelişmelerden ve özellikle ABD’deki Başkanlık Seçimi yarışından esinlenen TRUMP gibi PolitiFi coinleri, başkan adayları ile ilgili haberlere göre pozisyon alıyor.

Volatilitenin yüksek olduğu kripto ekosisteminde yatırımcılar, fiyat hareketliliğini lehine kullanmak istiyor. Yükselme beklentisi yaratan en iyi altcoin projeleri genellikle ön satış performansı yüksek, iyi borsalarda listelenen ve kalabalık bir topluluğa sahip projeler oluyor.

Gelin hep birlikte yükselme potansiyeli yüksek en iyi altcoin projeleri arasında konumlanan ön satış coinleri olan Oyna-Kazan temalı PlayDoge, çok zincirli Base Dawgz ve yapay zeka destekli WienerAI tokenlerin yatırımcılara vaatlerini ve ön satış etkinliklerini inceleyelim.

Oynadıkça Kazandıran PlayDoge 4 Milyon Doları Aşıyor

Efsanevi Tamagotchi sanal evcil hayvan konseptini yeni dijital kripto ekonomisine entegre eden PlayDoge token ön satışında toplanan fonlar 4 milyon doları aşıyor. 28 Mayıs’ta başlamış olmasına rağmen oldukça hızlı ilerleyen proje, indirimli fiyatlardan PlayDoge token satın almak isteyen köpek coin tutkunlarından yoğun ilgi görüyor.

Playdoge oyununda katılımcıların sanal bir evcil hayvan olan PlayDoge ile ilgilenmesi, onu beslemesi, uyutması yani ona tam anlamıyla bakması gerekiyor. Oyuncular mini görevleri ve beklentileri yerine getiremediğinde PlayDoge dijital karakterler ölüyor ve oyun baştan başlıyor. Başarılı olan katılımcılar ise projenin native tokeni PLAY token ile ödüllendiriliyor.

Binance Akıllı Zinciri’nde geliştirilen ancak Ethereum ağına da bağlanarak çok zincirli bir yapıya kavuşan PlayDoge token ön satışında toplamda 40 aşama bulunuyor. En iyi altcoin projeleri listesine aday PlayDoge token, mevcut aşamada 0,00507 dolardan alınabiliyor.

Katılımcılar, BNB, USDT, ETH ve kart işlemleri kullanarak PlayDoge token ön satışına dahil olabiliyor. Yatırımcılar dilerse hem BNB hem de ETH staking mekanizmasını kullanarak pasif gelir elde etme imkanı da buluyor.

Çok Zincirli Köpek Coin Base Dawgz 1 Milyon Doları Aşıyor

Share-to-Earn yani Paylaş-Kazan özelliği ile ön plana çıkan Base Dawgz token satın almak isteyen yatırımcılar için düzenlenen ön satış etkinliğinde toplanan fonlar 1 milyon doları aşıyor. Çok zincirli bir kripto deneyimi, staking ödülleri ve işlevsellik sunan proje, köpek coin arayışındaki yatırımcılardan ilgi görüyor.

Web3 dünyasındaki en gelişmiş Wormhole ve Portal Bridge gibi teknolojileri kullanan proje, temelde Ethereum ağında konumlansa da gerçekleştirilen ağ bağlantıları sayesinde Ethereum, Solana, Binance Akıllı Zinciri ve Avalanche blok zincirlerine de yayılıyor.

Zincirler arası sıçrayış yapma imkanı sunan projede katılımcılar Paylaş-Kazan özelliği sayesinde sosyal medya hesaplarında Base Dawgz içeriği paylaşarak DAWGZ token kazanabiliyor.

Aşamalı ön satışın mevcut aşamasında DAWGZ tokenler, 0,00502 dolardan alıcı buluyor. Henüz ilk aşamalarında olması, ön satış etkinliğine katılmak isteyen yatırımcı sayısını artırıyor. DAWGZ token satın almak isteyen kripto meraklıları, BASE, ETH, USDT, SOL, BNB ve AVAX kullanarak indirimli ön satış etkinliğine katılabiliyor.

Yapay Zeka Destekli WienerAI En İyi Altcoin Projeleri Listesinde Mi?

Yapay zeka teknolojisi gibi revaçta bir konuyu köpek temasıyla birleştiren WienerAI, kurbağa temalı PEPE’nin 2023’te başlattığı meme coin çılgınlığının yeni ve stratejik bir oyuncusu olarak karşımıza çıkıyor.

Ön satış performansı ile göz dolduran ve WienerAI token satın almak isteyen yatırımcılardan şu ana kadar 5,5 milyon dolardan fazla fon toplayan girişim, en iyi altcoin projeleri listelerine aday gösteriliyor.

WienerAI projei, yalnızca popüler bir meme coin olmayı değil aynı zamanda daha iyi yatırım yapma imkanı sunan bir yatırım partneri olarak konumlanmayı da amaçlıyor. Yapay zeka teknolojisinden güç alan proje, WAI token ile katılımcılara bir dizi premium özelliğe erişme hakkı tanıyor.

WienerAI token ön satışı, aşamalı bir etkinlik olarak düzenleniyor. Her aşamada token fiyatı arttığı için erken yatırımcılar daha düşük fiyatlarla WAI token satın alma imkanı buluyor. Topluluğuna Sosis Ordusu diyen ve staking özellikleri ile pasif gelir elde etme şansı tanıyan WienerAI token, mevcut aşamada 0,000718 dolardan alıcı buluyor.

Projeye ilgi gösteren yatırımcılar, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri ile indirimli WAI token ön satış etkinliğine dahil olabiliyor. Ön satış etkinliğine katılarak WAI token satın alan yatırımcılar, staking özelliği sayesinde yüksek APY oranları ve blok ödüllerinden de faydalanabiliyor.