• DOLAR 32,21 %0.14
  • EURO 35,13 %0.07
  • ALTIN 2.475,81 %0.32
  • BİST100 10.175 %0.17
  • BITCOIN 66.350 %7.02
  • ETHERIUM 3.021 %4.42
12°

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü haberleri ve güncel Meteoroloji Genel Müdürlüğü gelişmeleri, Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile ilgili tüm video, Meteoroloji Genel Müdürlüğü fotoğrafları ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü haberleri Haber Gazetesi - Samsun Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, yılda 5 gün boyunca sağanak yağmurların etkisi alacak. Detaylı Açıklama Haberimizde

GÜNCEL

Büyükşehir Belediyesi, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden sarı kodla yapılan gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış uyarısının ardından teyakkuz geçti.

GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye genelinde önemli bir hava durumu uyarısı yaparak, 45 il için sağanak yağış ve fırtına uyarısında bulundu.

GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden elen son dakika haberlerine göre, hava sıcaklıkları önümüzdeki günlerde 2-4 Derece Artması Bekleniyor Devamı Haberimizde.

GÜNCEL

Samsun ve Ordu'da kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor.

GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara ve Ege kıyıları ile Antalya’nın doğusunda yarın sabah saatlerinden itibaren sağanak uyarısında bulundu.

GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), kuvvetli yağış ve rüzgara karşı uyarılarda bulundu.

GÜNCEL

Hafta sonu Meteoroloji Genel Müdürlüğünün fırtına uyarısı yaptığı Doğu Karadeniz’de hortum oluştu o anlara cep telefonu kamerası ile çekildi.