• DOLAR 34,21 %-0.02
  • EURO 37,12 %0.16
  • ALTIN 2.993,87 %0.05
  • BİST100 8.654 %-1.58
  • BITCOIN 67.650 %-1.97
  • ETHERIUM 2.670 %-2.7
13°

Plaka Haberleri

plaka haberleri ve güncel plaka gelişmeleri, plaka ile ilgili tüm video, plaka fotoğrafları ve plaka haberleri Haber Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Konya'nın hangi ilçesinin il olacağına dair resmi bir açıklama veya yasal düzenleme bulunmamakta.

Niğde

51 plaka kodu, Türkiye'nin İç Anadolu Bölgesi'nde yer alan Niğde ilinin plaka kodudur. Niğde'nin ilçeleri de aynı plaka kodunu kullanmaktadır.

Ordu

52 plaka kodu, Türkiye'nin Karadeniz Bölgesi'nde yer alan Ordu ilinin plaka kodudur. Ordu'nun ilçeleri de aynı plaka kodunu kullanmaktadır.

Rize

53 plaka kodu, Türkiye'nin Karadeniz Bölgesi'nde yer alan Rize ilinin plaka kodudur. Rize'nin ilçeleri de aynı plaka kodunu kullanmaktadır.

Sakarya

54 plaka kodu, Türkiye'nin Marmara Bölgesi'nde yer alan Sakarya ilinin plaka kodudur. Sakarya'nın ilçeleri de aynı plaka kodunu kullanmaktadır.

Muğla

48 plaka kodu, Türkiye'nin Muğla iline aittir.

Muş

49 plaka kodu, Türkiye'nin Muş iline aittir.

Nevşehir

50 plaka kodu, Türkiye'nin Nevşehir iline aittir.

SAMSUN

55 plaka kodu, Türkiye'nin Karadeniz Bölgesi'nde yer alan Samsun ilinin plaka kodudur. Samsun'un ilçeleri de aynı plaka kodunu kullanmaktadır.

Siirt

56 plaka kodu, Türkiye'nin Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yer alan Siirt ilinin plaka kodudur. Siirt'in ilçeleri de aynı plaka kodunu kullanmaktadır.

Sinop

57 plaka kodu, Türkiye'nin Karadeniz Bölgesi'nde yer alan Sinop ilinin plaka kodudur. Sinop'un ilçeleri de aynı plaka kodunu kullanmaktadır.

Sivas

58 plaka kodu, Türkiye'nin İç Anadolu Bölgesi'nde yer alan Sivas ilinin plaka kodudur. Sivas'ın ilçeleri de aynı plaka kodunu kullanmaktadır.