Son haftalarda yakaladığı performansla iyi bir seri yakalayan Samsunspor, Keçiörengücü'ne takıldı.

Mutlak üç puan için sahaya çıkan Samsunspor, çok kötü futbol oynadığı maçta hiç beklemediği üç puanı kaybetti. Dün aslında Samsun'da maç için her şey mükemmeldi. Özellikle seyirci takımımıza maç başlayana kadar ve maç sırasında büyük destek verdi.
Ancak ilk yarı Samsunspor, pozisyona dahi giremedi.
İlk defa ilk yarı bir değerlendirme yapamayacağım çünkü Samsunspor'un tehlikeli olacak hiçbir atağı olmadı. Bunun aksine Keçiörengücü, daha iyi ve daha organizeli ataklar geliştirerek oyunda üstünlüğünü kurdu. 40. dakikada rakibimiz net golü kaçırdı ama 45. dakika da golünü atarak ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.
İkinci yarıya daha iyi başlayan Samsunspor, 46. dakikada yüzde yüzlük golü kaçırdı. Bence maçın kırılma anı bu pozizyondu. Çünkü golü atsa maç dönebilirdi.
İlyas'ın yerine oyuna giren Muhammet Beşir oyuna bir hareketlilik getirdi fakat çok etkili olamadı. Çünkü takım olarak iyi günümüzde değildik. 2. golü yedikten sonra oyundan tamamen düştük. 69. dakikada Bahattin'in golüyle tekrar umutlandık.
Maçın en önemli pozisyonu ise Samet'in bence ofsayt olmayan 76. dakikadaki golüydü. Yan hakemin bayrağına aldanan orta hakem Ferhan Kestanlıoğlu'nun golümüzü vermeyerek bir puanımızı çaldığını düşünüyorum.
Dünkü maç bizim hakkımız değildi. Kötü de oynadık ama gaspedilen bir puanımız olduğunu da bilelim. Şampiyonluk yolunda hiç de hesapta olmayan 3 puanı kaybettiğimiz doğrudur ama şampiyonluktan uzaklaştığımıza inanmıyorum.
Bu lig daha çok su getirir. Yeter ki moralimizi bozmadan inançlı bir şekilde yola devam edelim.
Tabi ara transfere ihtiyacımız olduğunu kabul edelim.