Airdrop etkinlikleri, kripto dünyasının en çok kullandığı pazarlama yöntemleri arasında yer alıyor. Yeni bir coin veya platform çıkaran projeler, topluluğunu genişletmek için genellikle airdrop etkinliği düzenliyor.

Airdrop etkinliği, katılımcıların kripto cüzdanlarına ücretsiz bir şekilde token gönderimi yapılması anlamına geliyor. Hediye edilen bu kripto paralar karşılığında katılımcılardan bir takım görevler yerine getirmesi isteniyor.

Sağlam para kazandıran kripto airdroplar, az çaba ile kısa sürede para kazanma yolları arasında gösteriliyor. Örneğin Telegram botları aracılığıyla katılma şansı sunan Blum, Hamster Kombat, Tapswap, Pocket Rocker League ve YesCoin gibi girişimlerin airdrop etkinlikleri, kripto topluluğu tarafından yakından takip ediliyor.

Telegram bot airdropları, ilgili projenin Telegram bot hesabına giren katılımcının, görevi tamamladıktan ve bilgileri girdikten sonra airdrop etkinliği için beklemesi şeklinde gerçekleşiyor. Bu tür airdrop etkinliklerindeki görevler genellikle bir dizi etkileşimli sosyal medya görevi oluyor.

Ücretsiz para kazanma yöntemleri arasında gösterilen kripto airdroplar, hızlı kazanç sağlamak isteyen yatırımcılardan ilgi görüyor. Bunun yanı sıra 100x yapma potansiyeli taşıyan projeler de yatırımcıların radarına takılan girişimler arasında yer alıyor.

PlayDoge Ön Satışı 1,5 Milyon Doları Aştı

İndirimli fiyatlardan PlayDoge token satın almak isteyen yatırımcılarla buluşan ön satışı ilk günden yoğun ilgi gören proje, efsanevi Tamagotchi sanal evcil hayvan konseptini kripto dünyasıyla bir araya getiriyor.

28 Mayıs’ta başlayan ön satışın ilk gününde 500 bin dolara ulaşan proje, 1 haftada 1,5 milyon doları aşarak yatırımcıların dikkatini çekiyor. Aşamalı ön satış, 100x yapacak kripto coin arayışındaki kripto meraklılarının radarına takılıyor.

Katılımcıların sanal evcil hayvan formatındaki PlayDoge ile ilgilenmesi, onu zamanında beslemesi, oynatması ve uyutması bekleniyor. Doğrudan evcil hayvan etkileşimi ve blok zinciri entegrasyonu ile PlayDoge, sanal evcil hayvan fenomenini 21. yüzyıla taşıyor.

Play to Earn yani Oyna-Kazan temalı projede katılımcılar, elde ettikleri başarılar ve tamamladıkları görevler karşılığında kripto ödülleri kazanabiliyor. 40 aşamalı olarak gerçekleştirilen ön satış, borsa listelemeleri öncesinde indirimli fiyatlardan yatırım yapma imkanı sunuyor. Erken aşamada projeye dahil olanlar, listelemeler öncesinde daha fazla potansiyel kazanç elde ediyor.

Oyun içi satın alımlar ve premium özellikler için kullanılan PlayDoge tokenler, mevcut aşamada BNB, ETH, USDT ve kart işlemleri ile 0,00502 dolar karşılığında satın alınabiliyor. Yatırımcılar dilerse yüksek APY ve blok ödülü sunan staking özelliğinden de faydalanabiliyor.

Sealana Token 3 Milyon Doları Aşarak Heyecan Yaratıyor

Meme coin çılgınlığına sebep olan kripto projelerine ev sahipliği yapan Solana blok zinciri üzerinde inşa edilen Sealana token ön satışı, kısa sürede 3 milyon doları aşarak yatırımcısını heyecanlandırıyor.

Merakla beklenen borsa listelemeleri öncesinde indirimli fiyatlardan Sealana token satın alma fırsatı sunan ön satış, kripto airdroplarında olduğu gibi hızlı kazanç elde etmek isteyen yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor.

Bursa’da Firmanızı Tanıtmak İçin Web Tasarımın Önemi Bursa’da Firmanızı Tanıtmak İçin Web Tasarımın Önemi

Ethereum katili Solana tabanlı Sealana token, SEAL sembolü ile karşımıza çıkıyor. Projenin maskotu olan fok, popüler bir çizgi dizi olan South Park’taki Gamer Guy karakterinin Web3 versiyonu olarak geliştiriliyor.

Dijital dünyada balina avlayarak zaman geçiren Sealana, Solana ağındaki sıradaki popüler meme coin projesini bulmaya çalışıyor. Annesinin bodrumundan çıkmak, zengin olmak ve yatırımcılarına kar sağlamak isteyen Sealana, kendisiyle birlikte yatırımcısını da zengin etmek istiyor.

Ön satışa katılarak Sealana token satın almak isteyen yatırımcılar 0,022 dolar ödeyerek ön sıradan yer tutabiliyor. Yatırımcılar, ETH, USDT, BNB, SOL veya kart işlemleri kullanarak Sealana ön satışına dahil olabiliyor.

Yapay Zeka Destekli WienerAI Ön Satışı 4 Milyon Doları Aşıyor

Yapay zekadan destek alan bir yatırım partneri ve meme coin olma hedefindeki WienerAI token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar, 4 milyon doları aşıyor. Scotty The AI ve Meme AI gibi projeleri akla getiren WienerAI token, 100x yapma potansiyeline sahip projeler arasında gösteriliyor.

Yapay zeka destekli bir köpek coin olan WAI token, kapsamlı ve benzersiz bir yatırım desteği sunmayı amaçlıyor. WAI token satın alanlar, işlem ücreti olmadan bir dizi premium özelliklerden faydalanabiliyor.

Alım satım işlemlerini herkes için basit hale getirme amacındaki projede WAI token, aşamalı bir ön satış etkinliği ile yatırımcılara sunuluyor. WienerAI tokenlerin toplamda 69 milyar token arzı bulunuyor. Token arzının yüzde 30’u ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılarla buluşuyor.

Mevcut aşamada yatırımcılar, 0,000713 dolar ödeyerek WAI token satın alabiliyor. Yatırımcılar dilerse bu tokenleri kilitleyerek staking ödüllerinden faydalanabiliyor. Staking özelliği ile pasif gelir elde etme imkanı bulan token sahipleri, ETH bloğu başına 3938 WAI token kazanabiliyor. Şu ana kadar stake edilen toplam WienerAI token sayısı ise 3,9 milyarı aşıyor.

Projeye ilgi gösteren kripto yatırımcılar, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri kullanarak indirimli ön satış etkinliğine dahil olabiliyor.