Deplasmanda kazanılan İnegölspor maçının ardından Gaziantepspor maçının hazırlıkları Nuri Asan tesislerinde devam ediyor.

İlk haftalarda oynan futbol izleyenler tarafından eleştirilse de arka arkaya kazanılan üç maçlık seri puan sıralamasında zirveye yaklaştırınca taraftarların keyfine diyecek olmuyor. Çünkü puanlar iyi futbol oynayana değil maçı öyle yada böyle kazanan takıma yazılıyor.

İlk haftalarda, oturmamış ve çok sayıda transfer yaparak oluşturulan takımların topladığı puanlar kıymetlidir. Samsunspor gibi iyi kadro kuran ve kadrosu geniş olanlar ilerleyen haftalarda çetin zirve savaşı verecekler.

Samsunspor'un bu sezon içeriden ziyade dışarıda daha çok puan toplayacağını düşünüyorum. Ayağa pas yapan takım için zeminin iyi olması gerekiyor. Zeminin iyi değilse rakiple şartlarda eşitleşiyor. İnegöl deplasmanına gittiğimizde Taraftarın Sesi ekibi olarak önce stadyuma gittik. Halı gibi zemini görünce maçı çok rahat kazanacağımızı söylemiştim. Bizim zeminimiz malum. Birde iç sahada mağlup duruma düştüğümüzde takımda stres ve baskı oluşuyor, bunu deplasmanda atmak kolay olsa da içeride binlerce taraftarın önünde zor oluyor.

Yarın oynayacağımız rakibin sıralamadaki yeri bizi yanıltmasın. Onlar -6 puan silme ile lige başladılar. Eğer puanı silinen Gaziantepspor değil de Samsunspor olsaydı şuanda iki takım yedişer puanla on ikinci sırayı paylaşıyor olacaktı. O yüzden çantada keklik görülmesin. Galip gelebilmemiz için en önemli etken ciddiye almak olacaktır. Farklıda kazanabiliriz ama hafife alırsak zorlanır hatta puan kaybı bile yaşayabiliriz.

Taraftarımıza gelince, bu takımın size ihtiyacı var. Öncelikle biletlerimizi maç gününe bırakmayalım. Maç günü girerken oradan alırız düşüncesi yığılmalara sonra emniyet mensuplarıyla istenmeyen olaylar yaşamamıza neden oluyor. Onun için önce biz kendi önlemimizi alalım.

Benim küçük bir ricam var taraftarımızdan. Biliyoruz ki takımımızı çok seviyorsunuz çok heyecanlı çok ateşlisiniz; lütfen takımı desteklemek için ayağa kalktığınızda koltukların üzerine çıkmayalım. Unutmayalım ki orası bizim evimiz.
Saygılarımla...